Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2007-06-29

Az LG Mobile támogatott sporteseményeivel idén földön, vizen és...


 
 
Az LG Mobile a T Mobile-al karöltve, idén támogatja a 39. Kékszalag Nemzetközi Távolsági Vitorlásversenyt, majd egyre extrémebb vizekre evezve segítségével valósul meg szeptemberben az idei Offline Sport Games, amely Európa egyik legrangosabb nemzetközi extrémsportversenye. A fiatalok körében nagy népszerüségnek örvendő eseményen a gördeszkásokon, és görkorcsolyásokon kívül
BMX
ridrerek és egyéb aszfaltbetyárok csillogtatják meg képességeiket. A földi extremitások után, az LG Mobile idén is a levegőbe emeli a világ legelképesztőbb freestyle motocross versenyzőit. Az LG Mobile Freestyle Motocross versenyre 2007. decemberében kerül sor.
 
 
A Kékszalag a legrégebbi, legnagyobb hagyományokkal rendelkező, valamint a leghosszabb távú tókerülő verseny Európában. A nagyhajós távverseny a Balatonfüred – Balatonkenese – Siófok – Keszthely - Tihany – Balatonfüred útvonalon zajlik minden évben. A verseny hossza légvonalban: 145 km. 2006-ban 479 hajó, közel 2500 versenyzővel állt a rajthoz. Idén több híresség is indul a versenyen. Minden évben ott lebeg a versenyzők előtt, az egykori Kékszalag rekord megdöntése is, 1955-ben 10 óra 40 perces időt futott a Nemere II. nevü 75-ös cirkáló, Németh Istvánnal a kormánynál.  Cél az abszolút győzelem, az egyszerre rajtoló majd félezer vitorlás hajó közül, melyik lesz ez évben a leggyorsabb, melyik kerüli meg elsőnek a Balatont.
 
 
Az idei Kékszalag ugyan a hagyományos verzióban kerül megrendezésre, azonban a versenyhez kapcsolódó programok miatt a 39. Kékszalag mégis egy rendkívüli verseny, egy fergeteges négy napos KÉKSZALAG – FESZTIVÁL lesz.