Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
MaxRay - 2007-05-24

Az LG bemutatta legújabb navigációs rendszerét, mely vékony kivitelezésü, divatos és vonzó Chocolate design külsÅ?t kapottâ?¦



A készülék homogén és folyamatosan világító
LED
háttérfényének köszönhetően a kijelző a nappali fényben is kiválóan látszik, valamint nappal magasabbra, éjszaka pedig alacsonyabbra állíthatjuk a fényerőt, hogy ne zavarjon a vezetés közben.

A navigációs panel felhasználóbarát, egyszerü ikonjai bárki számára könnyen kezelhetőek, az érintésvezérelt kijelző segítségével pedig biztonságosabb a vezetés. Az LN555 használata nagyon hamar elsajátítható, mert a készülék menürendszere logikus és proaktív felépítésü.

Nagy segítség mindebben a TopMap térkép is, amely a legpontosabb, legrészletesebb navigációs térkép és más rendszerekkel szemben a keleti országokban is megbízható. A Magyarországon kapható navigációs rendszerek közül az LG készülékeiben találhatóak a legrészletesebb térképek Horvátországról és Szerbiáról is! A magyarországi utcák lefedettsége ráadásul majdnem 100%-os.

Az iGo térképolvasó szoftvert talán be sem kell mutatni, hiszen ez a leginnovatívabb ilyen jellegü program és a jelenleg kapható legjobb térképolvasó szoftver. Az iGo szolgáltatja a legrészletesebb és legnagyobb lefedettségü térképeket Európában.

A navigációs eszköz várhatóan 100 ezer forint körüli összegért lesz kapható a boltokban.