Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
MaxRay - 2007-05-22

Az Axis Communications a mai napon bemutatta négy új hálózati kameráját, amelyek az egyre növekvÅ? keresletnek megfelelÅ?en professzionális videó-megfigyelést tesznek lehetÅ?véâ?¦

 
Az Axis a megapixel-portfóliót erősítette meg a 211M és 216 dome kamerákkal, melyek háromszor jobb felbontást kínálnak egy nagyfelbontású analóg kamerához képest. Az Axis emellett Pan/Tilt/Zoom kamerákkal is bővíti választékát. A 215 PTZ kamera egyedülálló hálózati videó-képességet és rugalmasságot kínál.
A
megapixeles
felbontás kivételes képminőséget eredményez, ami az egyik legnagyobb előnye a hálózati videónak, és amit az analóg
DVR
alapú rendszerek nem tesznek lehetővé. A megapixeles kamerák megkönnyítik, hogy egy teljes áruházat, bankot, irodát, iskolát vagy repülőteret holt terek nélkül megfigyelhessünk.
 
 “Erősödő keresletet észleltünk a megapixeles kamerák és a kis méretü, manőverezésre képes kamerák iránt. Ezeket olyan beltéri feladatokra szánják, ahol a nagy felbontás és a változtatható látószög különösen fontos, például egy bolti tolvaj nyomon követésekor vagy riasztásnál, amikor a kamerát abba az irányba kell állítani, ahonnan a riasztás érkezett” – mondta el Anders Laurin, az Axis Communications vállalati stratégiájáért felelős alelnöke.
 
Az Axis hálózati kamerái széleskörü hálózati lehetőségekkel és kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek a biztonság, hatékonyság és kezelhetőség terén. A legjobb példa ezekre az IPv6 támogatás, amely az IPv4 címek rohamos csökkenésével szemben nyújt védelmet. Az AXIS 216MFD hálózati kamerái mögött az iparág legnagyobb alkalmazás-szoftver bázisa áll az Axis Alkalmazásfejlesztő Partner programj és az Axis Kamera Állomás videó-menedzsment szoftvereinek köszönhetően.
 
Az új Axis kamerák 2007 második negyedévétől kaphatók az Axis viszonteladói hálózatában.