Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2007-05-22

A Lenovo bejelentette elsÅ? R-szériájú szélesképernyÅ?s notebookját, a 14 colos R61-et, valamint a hasonló méretü monitorral rendelkezÅ? T61-et…


A Lenovo emellett bemutatta a Lenovo 3000 N200-as, 15,4
colos
szélesképernyős notebookját, amely az
Intel
Centrino
Duo technológiája segítségével sokoldalú kapcsolódási lehetőségeket és kiváló grafikai élményt kínál. A Lenovo az új platformot további ThinkPad gépekben és Lenovo márkájú laptopokban is alkalmazni fogja a közeljövőben.

“A technológiai megoldások, amelyeket kifejlesztettünk és beépítettünk új ThinkPad notebookjainkba, jól mutatják a Lenovo mérnöki tevékenységének kiválóságát.” – mondta el Peter Hortensius, a Lenovo notebook üzletágának alelnöke. “Ezek - a tartósság, megbízhatóság, és vezetéknélküli kapcsolat területén véghezvitt - fejlesztések a vásárlók által legfontosabbnak tartott pontokat célozzák, és azt a célt szolgálják, hogy még élvezetesebbé és hatékonyabbá tegyék a számítógép-használatot. A Lenovo újításainak a legújabb technológiákkal történő ötvözése révén valóban példát állítottunk az egész iparág elé” – füzte hozzá.

A frissen szabadalmaztatott magnézium ötvözetü „roll cage” körbeveszi a gép képernyőjét, erősebbé teszi azt és csökkenti az antennára és a monitorra nehezedő nyomást. A Lenovo Active Protection System légzsákszerü szenzorával és rázkódás-biztos merevlemezével felszerelt új laptopok a Lenovo eddigi legtartósabb és legbiztonságosabb gépeivé lépnek elő. Az új „roll cage” igazolja a Lenovo gépek megbízhatósághoz kapcsolódó hírnevét.

A Lenovo a legjobb vezeték nélküli kapcsolatot kínálja versenytársai közül az Ultra Connect II révén. Ez az eszköz az új „LCD roll cage”-et használja az
LCD
okozta „zaj” és a vezetőképes anyagok okozta vételi zavarok csökkentésére, így növeli a
WLAN
és
WWAN
teljesítményét. A laptopok számos csatlakoztatási lehetőséggel bírnak, pl.
802.11n
technológiát használó
WLAN
-nal, GigaBites
Ethernet
LAN
-nal, Bluetooth-szal, sőt egyes gépekben még WWAN és
modem
is található.
[%IMAGE=3842%]
A Lenovo új N200-as 15,4 colos szélesképernyős notebookja a kisvállalkozások számara vezető technológiát kínál elérhető áron egy vékony és könnyü testben. A vásárlók használhatják a 802.11n-es WLAN-t, az Ethernet-et vagy a Bluetooth-t. A beépített ujjlenyomat-olvasó segítségével adataik nagyobb biztonságban lehetnek és könnyen kezelhetik jelszavaikat. A PC-üzemeltetés költségeinek alacsonyan tartásához a Lenovo Care Tools eszközei járulnak hozzá automatikus frissítésekkel, egygombos rendszer-helyreállítással és egyszerü hálózati csatlakozással.

Az Intel integrált vagy az nVidia különálló videókártyája segítségével, a beépített kamerával és mikrofonnal, az öt-az-egyben memóriakártya-olvasóval, valamint a Vibrant View kijelzővel a vásárlók kiemelkedő multimédiás élményre tehetnek szert.