Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2007-05-16

Szombat este a Club Sensationben ünnepeltek a hazai sztárok, akik a májusban Magyarországon is bevezetett legújabb divatmobil, a Shine elsÅ? tesztelÅ?i voltak...

 
 
“Lázas várakozás után Magyarországon is kapható az LG Shine. Ennek a mobiltelefonnak a tervezésekor elsősorban azokra gondoltunk, akik számára a minőség és a megbízhatóság mellett fontos a külső megjelenés. A tervezőket a fém csillogása ihlette meg, ezért a Shine inkább egy ragyogó ékszerre, illetve tükörre hasonlít, semmint a technika egy új csodájára, annak ellenére, hogy tehnológiai tulajdonságai is lélegzetelállítóak.” - jelentette be Alan S. Song, az LG Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.
 
A magyar sajtó egy kellemes hangulatú talk show keretében ismerkedhetett meg az új mobiltelefonnal és a hazai első tesztelőkkel: Oroszán Szonjával, Béres Alexandrával, Farkasházi Rékával, Hujber Ferenccel, Kokoval, Cseh Lacival és a férfi kajak négyes tagjaival.
 [%IMAGE=3819%]
A korábban itthon is nagy sikert aratott LG Chocolate mobiltelefont a Shine már bevezetése után egy hónappal lekörözte az eladott darabszám tekintetében. (a Shine mobilból 200 ezer darab kelt el egy hónap alatt, míg a Chocolate telefonból 160 ezer darab). A szupervékony készüléket egy varázslatos tükör
LCD
-vel vértezték fel, amely a mobil bekapcsolásakor csúcsminőségü színes képernyővé változik. A kecses külső olyan csúcstechnológiás megoldásokat rejt magában, mint a 2
megapixeles
kamera és a kényelmi szempontból is roppant előnyös navigációs gomb. Az elegáns külső olasz tervezők szellemét és kezét dícséri.
 
A Club Sensationben tartott esemény fontos bejelentése volt a hazai férfi kajaknégyes támogatása a 2007 – es évben. A világkupára készülő sportolók szintén beragyogták a Shine Talk Show-t. Magyarország olimpiai bajnokai és a közelgő 2007-es világbajnokság nagy magyar reménységei nem csupán sportteljesítményükkel, de külső megjelenésükkel is felhívták magukra a figyelmet.
 [%IMAGE=3820%]
“Mi az LG-nél hiszünk a kemény munkában és az optimizmusban, ami elengedhetetlen a profi teljesítményhez. A magyar férfi kajaknégyes ezeket az értékeket maximálisan képviseli. “ – mondta el Alan Song a támogatásról.
 
Horváth Gábor világbajnok köszönetét fejezte ki az LG ügyvezető igazgatójának és elmondta, hogy új telefonját már a dél-afrikai edzőtáborba is magával vitte:
 
„Mindenki megcsodálja a mobilomat, hiszen feltünő csillogásával magára vonja a tekintetet. Az edzőtáborból rengeteg képet küldtem a feleségemnek, aki cserébe video fájlokkal bombázott a kislányomról, aki idő közben nagyot nőtt. A Shine telefonnak köszönhetően ők mindíg velem vannak. Nekem bevált az a világóra is, valamint rengeteget használom a wapot, mert nyomon követem a hazai tőzsdepiac alakulását. Ez a telefon amellett, hogy vonzza a tekinteteket, kifejezetten férfias darab. “