Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2007-04-27

A termék továbbfejlesztett virtuális, exchange és adat szerver visszaállítást biztosít, valamint központosított menedzsmentet a felhasználók számára kritikus fontosságú Windows rendszerek védelmére...

A termék továbbfejlesztett virtuális, exchange és adat
szerver
visszaállítást biztosít, valamint központosított menedzsmentet a felhasználók számára kritikus fontosságú Windows rendszerek védelmére  
 
A Symantec megjelentettte a Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 termékét, amely az átfogó és gyors, Windows rendszerek visszaállítását szolgáló megoldásának legújabb verziója. A Backup Exec System Recovery lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy ne órákon vagy napokon, hanem perceken belül állítsanak vissza teljes Windows rendszereket. A termék emelett megerősített Microsoft Exchange, virtuális és adat-visszaállítási szolgáltatásokat kínál, valamint új, központosított menedzsmentet, amely további rugalmasságot kínál a rendszeradminisztrátorok számára, valamint egyszerüsített kezelést az értékes IT eszközök védelmére.
 
A Backup Exec System Recovery jelentős teljesítmény-növelő fejlesztéseket kínál, illetve támogatást biztosít a Microsoft Vista, x64-bit platformok,
VMware
ESX Server és a Microsoft Virtual Server számára. A Backup Exec System Recovery egy egyedülálló megoldás a Windows Server számára, amely külön és a teljes Backup Exec termékcsaláddal együtt is megvásárolható és telepíthető.
 
„A ma jellemző, kritikus fontosságú környezetekben, minden rendszernek - a szerverektől kezdve a desktopokon át a laptopokig -  könnyen és gyorsan visszaállíthatónak kell lennie, akár hasonló, akár eltérő hardverre” – mondta Konkoly Thege Szabolcs, a Symantec területi igazgatója. „A Symantec Backup Exec System Recovery, amely gold standard szintet képvisel a Windows rendszerek visszaállításában, forradalmi megoldásokkal, illetve egyedülálló sebességgel és megbízhatósággal olyan magabiztosságot kínál a felhasználóknak, amelyre a visszaállítási folyamatoknál szükségük van.”
 
 „A kisebb környezetek számára, ahol hiányos az adatvédelem, a Backup Exec System Recovery egy könnyen használható megoldás, amely gyors Windows rendszer- és adatvisszaállítást biztosít” – mondta Lauren Whitehouse, az Enterprise Strategy Group elemzője. „A nagyobb szervezetek a termék rendszer-visszaállítási képességeinek és virtuális környezetben való mozgatáshoz szükséges eszközeinek hasznát fogják élvezni, mindkettő kiegészítője lehet az összes, használatban lévő adatvédelmi megoldásnak.”
 
 „A Backup Exec System Recovery segít abban, hogy a kritikus fontosságú rendszereink a nap huszonnégy órájában probléma
nélkül müködjenek” – mondta Allen Montgomery, az Information Technology for Baptist Health South Florida igazgatója. „Elengedhetetlen, hogy az egészségügyi szolgáltatást nyújtó szervezetek folyamatosan müködjenek, és a Symantec lehetővé teszi számunkra, hogy hiba esetén problémamentes és gyors visszaállítást végezhessünk, biztosítva kórházunk müködését. A Backup Exec System Recovery segítséget nyújt számunkra abban, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat a páciensek és a munkatársak számára, miközben jelentősen csökkenthetjük a Windows rendszerek visszaállításából eredő költségeinket.”
 
A Backup Exec for Windows Servers már meglévő felhasználói olyan modern és alacsonyabb árú változatát keresik a Symantec Backup Exec System Recovery szolgáltatásnak, mely az új Backup Exec for Windows Server System Recovery Option előnyeit is kínálja. Ez az új opció csak az üzleti szempontból kritikus fontosságú rendszer visszaállítási lehetőségek legjavát kínálja, amelyek megtalálhatók a Backup Exec System Recovery-ben, beleértve az eltérő hardvereken történő visszaállítást, a fizakairól virtuálisra történő átváltást (P2V) ott, ahol az adatvédelmet már biztosították a Backup Exec alkalmazásával.