Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2007-04-16

Habár az iPhone életképessége technikai alapján erÅ?sen megkérdÅ?jelezhetÅ?, és sokan az iTunes DRM rendszerét is támadják, egy dolgot mindenkinek el kell ismernie: Az iPod-ok hihetetlenül népszerüek...


A múlt hét második felében az Apple bejelentette, hogy eladták a 100 milliomodik iPod zenelejátszó készüléket. Az iPod a történelem eddigi legsikeresebb zenelejátszója, melynek népszerüsége töretlen, és még az olyan erősen megkérdőjelezhető változatai, mint az iPod Shuffle, is hatalmas mennyiségben keltek el. Az első változat 2001-es debütálása óta több, mint 10 modell született, melyekből 5 iPod generáció, valamint két Mini, Nano és Shuffle generáció látott napvilágot egyre nagyobb rajongótábort hódítva.

A spekulációk a jövőről természetesen folytatódnak és mindenki próbálja találgatni, vajon mi lesz a következő generációk újdonsága? Érintőképernyő esetleg beépített
FM
tuner (mely legyünk őszinték, szinte minden komolyabb konkurensében megtalálható), esetleg vezeték nélküli kapcsolati lehetőség?

Annyi bizonyos, hogy az iPod kultusz jelenleg is terjed és napról napra újabb rajongók csatlakoznak a rajongók táborához.