Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2007-03-22

A cég kis- és középvállalatoknak (KKV), mobil dolgozóknak szánt termékeit és megoldásait is bemutatta a kiállításon, egyebek mellett új, kétmagos AMD technológiára épülÅ? PRIMERGY szervereitâ?¦

 
 
Az RX330 S1 és az Econel 230R S1 rack-szerver a legújabb
AMD
Opteron kétfoglalatos processzortechnológiát alkalmazza. Kompakt és gazdaságos kialakításánál fogva mindkét rendszer kiválóan alkalmas a KKV-k, valamint az internet- és alkalmazásszolgáltatók müködésének támogatására. Bevált felügyeleti szoftverükkel (PRIMERGY Server View Management) egyszerüen lehet figyelni és vezérelni a müködést.
 
A rendelkezésre állást növelő, új x10sure megoldás megkönnyíti és megbízhatóbbá teszi a KKV-k müködését. A magas rendelkezésre állási szintet a virtualizálásnál és a fürtözésnél egyszerübben és olcsóbban megvalósító x10sure fejlett figyelési és biztonsági képességeket nyújt a szabványos Microsoft Windows Server 2003-alapú lemezes tároló- és szerverrendszerekhez.
 
A kis- és középvállalatok rendszereihez és alkalmazásaihoz közel nagyvállalati szintü rendelkezésre állást biztosító x10sure központi adattárolási képességeit szerverfigyelés és automatikus hibaelhárítás egészíti ki – a
szoftver
támogatja például az automatikus szerverleállítást és -újraindítást, valamint az automatikus adatvédelmet. Így a lefagyott alkalmazások müködése felhasználói beavatkozás nélkül is perceken belül helyreáll.