Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2007-02-27

Az idei évben – immár másodszor – Kiváló Business Solutions Partner minÅ?sítéssel díjazta a Microsoft Magyarország a rEVOLUTION Software-t a 2006-ban nyújtott teljesítménye alapján...


A Microsoft Magyarország Kft. Üzleti Megoldások (MBS) üzletága 2007. február 22-én tartotta éves partnertalálkozóját, amelyen több tucat cég képviseltette magát. A tavalyi évi üzleti eredmények alapján idén a rEVOLUTION ismét kiérdemelte a Kiváló Business Solutions Partneri címet. A rEVOLUTION Software mintegy három éve a Microsoft magyarországi Dynamics NAV partnere, ezalatt– számos esetben cégcsoportoknál végzett projektekben – több mint 40 cégnél vezette be a vállalatirányítási rendszert.
A vállalat új ügyfelei közt elsősorban a termelő és építőipari szektorban müködő cégek találhatók, köztük a Suha Kft és az Akksi Kft. A rEVOLUTION Dynamics NAV-val elért sikerének hátterében többek között a következetes építő munka valamint a specializáció áll, amely révén egy-egy iparág igényeinek alapos ismeretében a cég többet nyújthat az ügyfeleknek a versenytársaihoz képest. A rEVOLUTION a piac több szegmensének felmérését követően a ruhaipari cégeknek illetve az építőipari beruházó, generálkivitelező és a holding formában müködő cégek számára fejlesztett ki egyedülálló megoldásokat, amelyek alkalmasak az e cégtípusoknál a hagyományos vállalatirányítási igényeken kívül megjelenő feladatok ellátására.

A cég emellett az eredmények növelése érdekében az elmúlt évben is tovább növelte az
ERP
területen dolgozó csapatát, illetve az EU-s források elérésében is segítette a Dynamics NAV-ot beszerző vállalatokat pályázati anyagokkal illetve pályázatírói szakértői háttérbázissal.

A rEVOLUTION 2006-ban mintegy 200 millió forint bevételt könyvelhetett el ERP értékesítésből, amely így meghaladta a forgalom 40%-át. A vállalat 2007-ben újabb erőforrásokat fordít az ERP üzletágának további fejlesztésére, amelytől azt várja a cég, hogy dinamikusnövekedés mellett a Dynamics NAV értékesítések elérik a 350 millió Ft-ot, a teljes ERP bevétel pedig a 400 millió forintot.