Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
Marcos - 2007-02-05

A Lenovo ma bejelentette, hogy a Forma 1-es világbajnokságban versenyzÅ? AT&T Williams csapat szponzora lesz...

 
A Lenovo számítógépes technológiáját az AT&T Williams csapat mindenféle területen használni fogja, a gyújtásellenőrzéstől a versenyek lebonyolításán át a különböző nyilvántartások vezetéséig, a Lenovo logója pedig előkelő helyre kerül Nico Rosberg és Alexander Wurz 2007-es versenyautóján. "A Lenovo egy olyan nemzetközi technológiai vállalat, amely az innováció elkötelezett híve, így kétségkívül segítségünkre lesz abban, hogy tevékenységünk minden egyes területén sikereket érjünk el" – mondta Frank Williams, az AT&T Williams csapat vezetője. A Forma 1-es csapatok nagyban függnek a számítógépes technológiától. Ismerve a Lenovo asztali számítógépeinek és ThinkPad notebookjainak innovativitását, megbízhatóságát és teljesítményét, meg vagyunk győződve róla, hogy a legjobbal lépünk szövetségre." - mondta Alex Burns, a Williams csapat ügyvezető igazgatója.  
 
A Forma 1 adat- és számításigényes sport, a csapatok jelentős figyelmet és összeget fordítanak az innovációra és fejlesztésre, ráadásul erősen függ az információs technológiától.  Az informatika megfelelő és hatékony felhasználása kulcsfontosságú része a Williams F1 stratégiájának, és ezen döntések meghatározóak a versenypályán elért sikerekben. Az AT&T Williams-nek nagy teljesítményü és megbízható számítógépekre van szüksége a Lenovo-tól.  
 
„A Lenovo gyártja a legjobban megtervezett számítógépeket a világon, és nagyon várjuk, hogy együtt dolgozhassunk az AT&T Williams mérnökeivel a Forma 1 versenyközpontú  légkörében" – mondta Deepak Advani, a Lenovo alelnöke és marketing-igazgatója. „A Forma 1 izgalmas terepként szolgál a Lenovo márka ismertségének növeléséhez, valamint termékeink, és azok megbízhatóságának bemutatásához. Ez egy olyan sport, ahol a legfejlettebb technológia nélkülözhetetlen. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy együttmüködhetünk az AT&T Williams-szel, és nagy lelkesedéssel várjuk a csapattal és partnereikkel való közös munkát."