Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2007-01-10

A Nokia bemutatta új Bluetooth fülhallgatóit, amelyek könnyüvé és kényelmessé teszik multimédiás számítógépünk vagy mobil készülékeink használatát...


Nokia
Bluetooth
fülhallgató BH-301


A Nokia Bluetooth fülhallgató BH-301 cserélhető, stílusos borításainak köszönhetően a fülhallgatónk megjelenése igazodik hangulatunkhoz. A világos vagy sötét változatban kapható fülhallgató színválasztéka a rózsaszíntől a szilvakékig számtalan árnyalatban elérhető. A fülhallgatón hét órán át beszélgethetünk, de akár 200 órán át is készenlétben áll. A hívásfunkciókat, így az újratárcsázást és a hangutasítás-aktiválást* kezelő kényelmes gomboknak köszönhetően nem kell megállnunk a telefonáláshoz.

Nokia Bluetooth fülhallgató BH-201

Könnyen kommunikálhatunk a kicsi és kényelmes, szinte bármilyen fülformához illeszkedő Nokia BH-201 Bluetooth fülhallgatóval. A készülék puha füldugóját saját igényeinknek megfelelően egyszerüen beállíthatjuk, de választhatunk a három eltérő méretü füldugója közül is. A stílusos feketében kapható Nokia BH-201 öt és fél órás beszélgetési időt, és akár 150 órás készenlétet biztosít. A hívásokat a ki- és bekapcsoló, a hívásfogadó és befejező, illetve a hangerőszabályzó gombokkal kezelhetjük. A hívott számot újratárcsázhatjuk, elutasíthatjuk a bejövő hívást, aktiválás után használhatunk hangutasításokat, vagy hangállományokat továbbíthatunk a kompatibilis mobilkészülékre. A fülhallgató müködése a piros és zöld kijelző lámpákkal egyszerüen nyomon követhető.

Nokia Bluetooth fülhallgató BH-100

A Bluetooth technológiát első ízben kipróbáló felhasználók számára ideális Nokia BH-100 a Nokia Bluetooth család egyszerü és kedvező árú tagja. A mindössze 11 g tömegü, könnyü és kicsi fülhallgatón hat és fél órán át beszélgethetünk, a készülék készenléti ideje pedig 150 óra. A fülhallgató színes akasztóival egyedivé tehetjük a készüléket. A Nokia BH-100 Bluetooth fülhallgatóval gazdaságos és hatékony megoldást választunk anélkül, hogy a hangminőségi elvárásainkból fel kellene adnunk.

Mindhárom fülhallgató várhatóan 2007 első negyedévében lesz kapható világszerte. Pontos áruk egyelőre nem ismeretes.