Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2006-12-11

A BenQ-Siemens SL80 magával ragadja az eleganciát és a káprázatos színeket kedvelÅ? hölgyeket. Az igen tetszetÅ?s, szétcsúsztatható telefonnal garantáltan senki nem maradhat észrevétlen...

A BenQ-Siemens SL80 magával ragadja az eleganciát és a káprázatos színeket kedvelő hölgyeket. Az igen tetszetős, élénk mályva színben pompázó szétcsúsztatható telefonnal garantáltan senki nem maradhat észrevétlen.  
 
Nem csupán fémes borítása ragyog finom mályva árnyalatban, hanem kijelzője is világos mályva háttérben pompázik, amely által a divatot kedvelő hölgyek számára a fényüző stílus megtestesítőjévé válhat. A mobiltelefont figyelemfelkeltő, csillogó gyöngysor díszíti, amelyet garantáltan elismerő pillantások öveznek.
 
A BenQ-Siemens SL80 a 2006-os
iF
formatervezési díj-nyertes SL75 utódja, amely tökéletesen megfelel a korszerü technológiai igényeknek. A különösen finom müködésü fél-automata csúsztatható mechanizmusnak (ProSlide) köszönhetően a mobiltelefon minden szituációban nagyon könnyen kezelhető. A mályva színhatást a nagyfelbontású kijelzőn megjelenített exkluzív “Egzotikus Virágok” téma teszi teljessé.
 
A beépített, vakuval és digitális zoommal ellátott kamerának köszönhetően a BenQ-Siemens SL80 fényképezésre is alkalmas, de rövid mozgófilmet is készíthetünk a telefonnal. A beépített médialejátszó a népszerübb hangformátumokat támogatja. Találkozóinkat, feladatainkat és feljegyzéseinket a beépített szervező segítségével rendszerezhetjük. A jól áttekinthető telefonkönyv pedig az összes telefonszámot egy szempillantás alatt megjeleníti. A
PictBridge
funkciónak köszönhetően a fényképek a telefonról vezeték nélkül, közvetlenül Bluetooth-képes nyomtatóra továbbíthatók.