Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2006-11-23

A Nokia Hungary Kft. támogatásával az Új Színház és a Godot Galéria második alkalommal rendezi meg a Nokia Mobiltelefon Filmfesztivált…


A Mobil Show keretében megrendezendő fesztiválra december 1-jéig bárki – profi vagy amatőr filmes – benyújthatja mobiltelefonnal készült pályamunkáját. A leadott pályázatokat Sándor Pál rendező elnökletével egy kilenctagú zsüri bírálja el. A bírálók által legjobbnak ítélt film készítője egy Nokia N93 típusú multimédiás komputerrel és egy multimédiás laptoppal lesz gazdagabb. A közönségszavazás díjazottja egy Nokia N73 multimédiás komputerrel térhet haza.

A II. Mobiltelefon Filmfesztiválra a pályázatokat a http://www.mobilfilmfesztival.hu internetes oldalon keresztül vagy személyesen a Mobil Show helyszínén, a Syma Sport- és Rendezvényközpontban lehet leadni december 1-jén 20 óráig. Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet, a mobilfilmek mérete nem haladhatja meg a 30
MB
-ot. Aki ennél nagyobb méretet szeretne feltölteni a honlapra, az ezt külön adminisztrátori engedéllyel teheti meg. Az alkotások témájára és a felvételekhez használt mobiltelefonok típusára semmilyen megkötés nincs, a számítógépes utómunka és a vágás egyaránt megengedett.

„Az első Mobiltelefon Filmfesztivált kísérő érdeklődés és a beérkezett színvonalas pályamunkák bebizonyították számunkra, hogy a felhasználók szívesen használják mobileszközeiket az élet minden területén, és nyitottak az új technológiákra, az önkifejezés ezen új módjára is” – mondta el Dér Attila, a Nokia Hungary Kft. marketingigazgatója.

„Bár még egy hét van a II. Második Mobiltelefon Filmfesztivál pályázatainak végső leadási határidejéig, már eddig is számos pályamunkát töltöttek fel a versenyzők a http://www.mobilfilmfesztival.hu oldalon keresztül. Minden érdeklődőt arra biztatunk, aki eddig még nem adott le pályázatot, hogy látogasson el honlapunkra, és szálljon versenybe, mivel a zsüri a legkülönbözőbb szempontok alapján fogja értékelni a beérkezett filmeket” – mondta el Márta István, az Új Színház igazgatója.