Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2006-11-23

A Samsung Electronics és a Twentieth Century Fox együttmüködése lehetÅ?vé teszi a hamarosan mozikban is megtekinthetÅ? fantasy film, az Eragon mobiltelefonra történÅ? letöltésétâ?¦

 
Az európai Samsung mobilhasználók ingyenesen tölthetnek le készülékeikre egyes mobil-tartalmakat - film előzeteseket, képernyővédőket és háttérképeket az [%A=http://www.eragon.samsungmobile.com/%]eragon.samsungmobile.com[%A%] weboldalról - még az Eragon premiere előtt. A Samsung és a Twetieth Century Fox együttmüködése lehetővé teszi videó előzetesek és más Eragon tartalmak letöltését, bármely típusú Samsung telefonra.
A mobil és internetes promóció egyidejüleg november 15-én kezdődött el 15 európai országban – köztük az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Oroszországban. Továbbá november 24-én egy kvíz is indul, amelynek során a válaszadóknak 31 kérdésre kell helyes választ adniuk, hogy egy sorsoláson indulhassanak a fődíjért. Az Eragon tartalmak letöltése, valamint a kvízben való részvétel interneten és mobiltelefonokról is lehetséges.
 
A díj minden résztvevő országban egy öt napos utazás Hollywoodba, két személy részére, szállodai elhelyezéssel a Sunset Strip-en, 200 dollár költőpénz és egy látogatás a Twentieth Century Fox stúdiókba. A verseny néhány szerencsés résztvevőjét Eragon ajándékcsomagokkal és Samsung mobiltelefonokkal is megajándékozzák. A megnyerhető Samsung telefonok az Ultra Edition
sztereo
audio funkcióval rendelkező
MP3
lejátszót is tartalmazó készülékei.
 
Anna Dodd, a Twentieth Century Fox nemzetközi reklám részlegének elnök-helyettese elmondta: „A Samsung Mobile-lal egy igen erős nemzetközi együttmüködést sikerült kialakítani, akik mobil tartalmakkal járulnak hozzá az Eragon népszerüsítéséhez.”
Dr. Anthony Park, a Samsung Telekommunikációs részlegének európai vezetője az együttmüködés kapcsán hozzátette: „Büszkék vagyunk, hogy mi lehetünk a kizárólagos mobil reklámpartnerei az Eragon-nak. A Fox-szal kötött együttmüködésünknek köszönhetően, mindenkit megelőzve kínálhatunk különféle tartalmakat a Samsung mobilhasználók számára.”
A film Twentieth Century Fox-szal közös népszerüsítésével egyidejüleg a Samsung további szórakoztató tartalmakat is kínál majd a mobilkészülékeiben.