Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2006-11-22

A Logitech ma bejelentette új, kedvezÅ? árú és elegáns kivitelü webkamerájának piaci bevezetését...


A QuickCam Communicate STX Plus webkamera kifejezetten a Windows Live
Messenger
ingyenes videotelefon szolgáltatásához lett kifejlesztve azzal a céllal, hogy annak használatát a lehető legegyszerübbé tegye, így az interneten keresztül bárki könnyüszerrel tarthassa a kapcsolatot barátaival vagy rokonaival. A csevegő program videofon szolgáltatása egyetlen gombnyomással össze tud kapcsolni két embert, de az új kamera ezt még egy lépéssel tovább viszi. A webkamera tökéletesen kiszolgálja a Windows Live Messenger minden funkcióját, és még egy lehajtható biztonsági fedél is van rajta, ami lecsukásakor azonnal megszünteti a videóadást, kinyitásakor pedig automatikusan elindítja a Windows Live Messenger programot.

Az asztali számítógépekhez tervezett webkamera kiváló minőségü
VGA
CMOS
érzékelőlapkája kedvezőtlen megvilágítás mellett is élvezhető képeket közvetít. A kamera külseje a Logitech szokásos szemgolyó formáját követi, színvilága azonban egyedi: fekete és ezüst. Jár hozzá egy lapos monitorokra rögzíthető csipesz, és egy zajszürős mikrofonnal szerelt sztereó Logitech
Internet
Chat fejhallgató.

„A QuickCam Communicate STX Plus nagyon jó választás azoknak, akik jó minőségü, kedvező árú, elegáns és komplett megoldást keresnek” – mondta Gina Clark, a Logitech videó üzletágának marketing-igazgatója. „A Logitech ezt a webkamerát kifejezetten a népszerü Windows Live Messenger használatra alakította ki. A webkamera lehajtható fedelének kinyitásakor is ez az alkalmazás töltődik be, hogy használata a lehető legegyszerübb legyen. Ez a webkamera a Logitech és a Windows Live Messenger folyamatos együttmüködésének legfrissebb terméke.”

A QuickCam Communicate STX Plus for Windows Live november végétől lesz kapható hazánkban 19.000 forint körüli.