Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2006-11-17

BefejezÅ?dött a Nokia 6131-es telefon tesztelése, melynek során a regisztráló Club Nokia tagok sorából véletlenszerüen kiválasztott tesztelÅ?k három hétig használhatták a Nokia innovatív kagylómobilját.

Befejeződött a Nokia 6131-es telefon tesztelése, melynek során a regisztráló Club Nokia tagok sorából véletlenszerüen kiválasztott tesztelők három hétig használhatták a Nokia innovatív kivitelezésü kagylómobilját.

A Nokia 6131 mobiltelefon tulajdonságai közül leginkább a külső és belső kijelző olvashatósága és színminősége, a készülék tapintása, a felhasználói felület, illetve a kamera használata nyerte el a tesztelők tetszését. Emellett pozitívan értékelték az üzenetkezelést és a szolgáltatások használhatóságát is.

A tesztelők azt is megemlítették, hogy jobban örültek volna, ha a készülék nagyobb felbontású kamerával rendelkezne, és kevesellték az alap-memóriát, ugyanakkor üdvözölték, hogy a memória bővíthető. Mindent összevetve azonban a kipróbálók a készüléket átlagosan 4,45 ponttal értékelték az 5 pontos skálán.

A Club Nokia eddigi tesztjei (Nokia 6600, Nokia 6260, Nokia 9500 Kommunikátor, Nokia 6680, Nokia 8800, Nokia N90, Nokia N91, Nokia 3250), az N-Gage QD közönségtesztje, a Nokia 9300 üzleti felhasználóknak szánt tesztprogramja és a Nokia E61 folyamatban lévő, szintén üzleti felhasználókat megcélzó tesztje után ez már a tizenkettedik alkalom, amikor a Nokia új készülékének bevezetését termékteszt kíséri Magyarországon. Ennek keretében a vállalat az érdeklődő mobiltelefon-használóknak, illetve a Club Nokia hüségprogram tagjainak elsők között biztosít lehetőséget arra, hogy ingyenesen kipróbálják a készüléket.
[%BOLD%]
Nokia 6131[%BOLD%]

A Nokia 6131 telefon innovatív kialakítású kagylómobil, melynek festése puha tapintású, részleteiben krómozott.

Funkciókészlete gazdag, egy nyolcszoros digitális zoommal felszerelt 1,3
megapixeles
kamerát tartalmaz, belső
QVGA
kijelzője 16 millió színt képes megjeleníteni, külső kijelzője pedig 262 ezer színt támogat.

A felhasználók a beépített digitális zenelejátszón és a vizuális rádiót támogató
FM
sztereó rádión élvezhetik kedvenc zenéiket, használhatják a Nokia Xpress hangüzenet-küldés funkciót és a Push to Talk kapcsolatot.

A Nokia 6131 telefon 70 ezer forint körüli összegért kapható a hazai piacon.