Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2006-11-17

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta két legújabb, kis- és középvállalatoknak szánt, lemezes tárolórendszerétâ?¦

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta két legújabb, kis- és középvállalatoknak szánt, lemezes tárolórendszerét…
 
A kritikus adatok elvesztése bármely cég számára rettenetes csapást jelent, melyet senki nem engedhet meg. Az új FibreCAT NX modellek rendkívül megbízható, magas rendelkezésre állási szintü, nagy teljesítményü tárolómegoldásokhoz juttatják a KKV-kat. Telepítésük egyszerü, és szinte bármilyen környezetben jól hasznosíthatók. A FibreCAT NX rendszerek rendkívül vonzó áron teremtik meg a felhasználók adatainak biztonságát.
 
A legjobb egy terabájtra jutó ár
 
A torony kialakítású FibreCAT NX20
SATA
II merevlemezekkel és egy vagy két
TB
előkonfigurált tárkapacitással rendelkezik. A berendezés egy TB vetített ára az egyik legkedvezőbb a piacon. Kivételesen halk ventillátorainak és a kellemetlen légáramlást és zajt kiküszöbölő, innovatív hütési technológiának köszönhetően a FibreCAT NX20 könnyedén – szinte észrevétlenül – belesimul bármilyen irodai környezetbe.
 
Egyszerü bővítés
 
[%IMAGB=2975%]A rackes kialakítású FibreCAT NX40 mindössze 2U magas helyet foglal el a keretben. Nagy teljesítményü
SAS
merevlemezekkel konfigurálva ez a modell 1,2 TB maximális belső tárkapacitást kínál. A kapacitás bővítésére további külső rendszerek is csatlakoztathatók a tárolóhoz
fibre channel
és
SCSI
interfészeken keresztül. Ilyen esetben a FibreCAT NX40 nagy teljesítményü
SAN
/
NAS
átjáró szerepét tölti be. Mivel az ehhez szükséges
szoftver
már előtelepítve megtalálható a FibreCAT NX40 rendszeren, a legegyszerübb megoldás a Fujitsu Siemens Computers saját FibreCAT SX tárolórendszereinek csatlakoztatása. Opcióként iSCSI funkcionalitás is rendelkezésre áll.
[%BOLD%]
[%BOLD%] 
Optimalizált fájlkezelés, kényelmes rendszerfigyelés
 
Mindkét modell a Windows Storage Server 2003 R2 operációs rendszert futtatja, amely sokféle fejlett kiegészítő funkciót kínál kimondottan fájl- és nyomtatószerver konfigurációkhoz. A magasabb szintü rendszerfelügyelet, a gyorsabb és hatékonyabb fájlkeresési funkcionalitás, valamint az optimalizált fájlkezelés és adattárolás csak néhány példa a sokféle kézzelfogható előnyre. Az előtelepített és előkonfigurált rendszerek az integrált Microsoft Management Console (MMC) segítségével felügyelhetők.