Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2006-10-31

A Nokia bemutatta elsÅ?, kifejezetten személyes navigációhoz készült, Európa-térképeket tartalmazó készülékét, a Nokia 330 Auto Navigationt, mellyel gondtalanul suhanhatunk át az európai határokon.

A Nokia 330 Auto Navigation tisztán, érthető hangon megszólalva, és a nagy, 3,5 hüvelykes színes érintőkijelzőn megjelenő térkép segítségével zökkenőmentes navigációt biztosít az egyik európai országból a másikba.

A Nokia 330 Auto Navigationnel nem okoz fejtörést az útvonal. Csak írjuk be az úti cél nevét, és kövessük az egyszerüen használható, 3,5
colos
színes érintőkijelzőn megjelenő utasításokat! A Nokia 330 Auto Navigation újabb címeket is ajánl a gyors címkereső ablakokban, ahol az új célpontokat egyszerüen kiválaszthatjuk.

„A fogyasztók egyre gyakrabban szeretnének személyes navigációs készüléket használni vezetés közben, mi pedig örömmel mutatjuk be a felhasználói igényekre válaszoló Nokia 330 Auto Navigation készüléket – mondta el Razvan Olosu, a Nokia multimédiás tartozékok részlegének alelnöke. – A Nokia 330 Auto Navigation kiegészíti a Nokia nemrég bemutatott GPS-ét és navigációs csomagját. Az átfogó, többek között beépített
GPS
vevőt és európai térképeket tartalmazó navigációs csomaggal egyszerüen tájékozódhatunk Európában.”
[%IMAGE=2892%]
A beépített GPS-vevővel rendelkező Nokia 330 Auto Navigationnel biztosak lehetünk abban, hogy az út során a lehető legjobb minőségü müholdas lefedettséget élvezhetjük. A készülék 2
GB
-os memóriakártyán tárolja a gyárilag telepített (Route 66) Európa térkép-adatokat és a részletes utazási információkat. A két- vagy háromdimenziós, esti vagy nappali kijelző-üzemmódot igényeink szerint állíthatjuk be, a beszédhangnál pedig a nyelvet és a hangerőt módosíthatjuk, vagy egyszerüen újra meghallgathatjuk az legutóbbi utasítást.

A vezetés sem lesz unalmas – a Nokia 330 Auto Navigation fejlett szórakoztató funkciókat is tartalmaz, így zenelejátszót, fényképtárat, és videolejátszót is használhatunk.

A Nokia 330 Audio Navigation a tervek szerint 2006 utolsó negyedévében jelenik meg egyes európai piacokon, kiskereskedelmi ára pedig adók nélkül 360 euró körül várható.