Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
MaxRay - 2006-10-31

Az SAP Hungary Kft. és az Audi bejelentette, hogy közös kampányt indít a néhány száz millió és pár milliárd forint közötti éves árbevételü kis- és középvállalati cégek (kkv) körébenâ?¦


A vállalatirányítási rendszerek egyik vezető szereplője az SAP Hungary Kft. és az Audi egyesíti erőit annak érdekében, hogy a magyar kkv-k is hozzájuthassanak a legfejlettebb technológiákhoz. A három hónapos, az idei év decemberében záruló kampány keretében az új SAP Business One licenszet vásárló ügyfelek között egy új Audi TT Coupé egyéves használati jogát sorsolják ki. A nyereményt a kampány záróeseményén, január hónapban ünnepélyes keretek között sorsolják ki.

A cégek életében két fontos tényező játszik szerepet a siker elérésében: ezek egyike a megfelelő informatikai rendszer, mely arról gondoskodik, hogy minden információ a megfelelő helyen, a megfelelő időben, minőségben és mennyiségben álljon az illetékesek rendelkezésére. A másik nélkülözhetetlen tényező, az autó pedig azért hivatott felelni, hogy a munkatársak fizikailag is eljuthassanak a megfelelő helyekre, mégpedig biztonságosan és gyorsan.

„A vezetés kulcsfogalom az üzleti életben. A cégek vezetői arra törekszenek, hogy vállalatuk vezető szerepet töltsön be a piacon, ehhez nyújt segítséget az SAP, míg az Audi TT a vezetés élményével ajándékozza meg őket. Ily módon az SAP és az Audi együttmüködése formabontó a magyar piacon.” – nyilatkozta a kampány kapcsán Vahl Tamás, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az SAP Business One integrált vállalatirányítási megoldást kifejezetten kis- és közepes méretü vállalatok számára tervezték. Valós és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat-menedzsmentben, logisztikában, szerviztevékenységben és pénzügyben zajló eseményekről. A könnyen használható, hatékony SAP Business One az üzleti felhasználók kezébe adja az irányítást, úgy, hogy ellátja őket a sikeres üzleti döntések meghozatalához szükséges kulcsfontosságú, naprakész információkkal.

„Nagy öröm számunkra, hogy együttmüködhetünk az SAP-val, hiszen a saját területükön ők is prémium terméket kínálnak, akárcsak az Audi. További kapcsolódás pont, hogy a győri Audi gyárban is SAP program adja az informatikai hátteret, így a tulajdonképpen a "TT nyereményautó" gyártási folyamatában is megjelenik az SAP.” – nyilatkozta az együttmüködés kapcsán Mátrabérci Sándor, az Audi márkaigazgatója.