Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2006-10-29

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb, kétmagos AMD Opteron processzorral ellátott, költség hatékony PRIMERGY RX220-as rack-szerverét…

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb, kétmagos
AMD
Opteron processzorral ellátott, költség hatékony PRIMERGY RX220-as rack-szerverét…

A berendezés az alapszintü szerverszegmensre is kiterjeszti a PRIMERGY RACK portfolió előnyeit, és kifejezetten a maximális számítási kapacitást állítja a középpontba. A technikai fejlesztéseknek – a kétmagos processzoroknak és a 16 (32)
GB
közvetlenül címezhető memóriának – köszönhetően a PRIMERGY RX220 tökéletesen igazodik az üzleti alkalmazások szükségleteihez.
Az integrált, akár üzem közben cserélhető
SATA
merevlemezekkel és lemeztükrözési funkcióval ellátott, helytakarékos 1U magas házba szerelt PRIMERGY RX220 költségkímélő platform. A 32 és 64 bites alkalmazásokat egyaránt támogató, egy és két kétmagos AMD Opteron processzorok révén a beruházás biztonságos, a jövőbeni szükségleteknek is garantáltan megfelel.

[%IMAGE=2879%]A szekrénybe szerelhető RX szerverek és PRIMECENTER szekrénykeretek a legjobb ár-érték arányt biztosítják az adatközpontok számára. A moduláris PRIMECENTER konstrukció univerzális tápellátási struktúrájával tökéletesen támogatja a heterogén adatközpontokat, és tökéletessé teszi a PRIMEPOWER számítóhálózati csomópontok, a
SAN
és
NAS
tároló-alrendszerek, valamint az infrastruktúra egyéb összetevői, többek között a hub-ok és a
KVM
kapcsolók integrálhatóságát.

A PRIMERGY RX szerverek legfőbb előnye a gazdaságos bővíthetőség, az egyszerü. A PRIMERGY Server View Suite központi felügyeleti funkció távoli elérést biztosít tér- és időbeli határok nélkül. A Fujitsu Siemens Computers rugalmas, egyedi szállítási modellje és konfiguráció-építési folyamata biztosítja, hogy a vállalat szekrénybe szerelt megoldásai csak teljes megépítés és gyári bevizsgálás után kerülnek az ügyfélhez, így gyorsabban üzembe állíthatók.

Főbb jellemzők:
- 64 bites, kétmagos AMD Opteron processzorok, AMD64 technológia és 2x1
MB
másodszintü
cache

- Max. 2x250 GB SATA HD, 16 (32) GB memória, tároló integrációt támogató
Fibre Channel
bővítés, 1U méret

Hibatürő jellemzők:
- 2x250 GB, akár üzem közben ill. könnyen cserélhető merevlemez, integrált tükrözés
RAID
0, 1 védelem, nagy sebességü ventilátorok, ServerView Suite, 2 x
Gbit/s
Ethernet
LAN