Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2006-10-09

Megjelent az EMP-TWD3 az Epson legújabb szórakoztató rendszere, amely a cég jól ismert 3LCD projektorát a JVC kiváló hangszóróival és DVD-lejátszójával ötvözi...

 
A házimozi projektorokat már nem csak a gazdagok engedhetik meg maguknak és használatukhoz sem kell müszaki diploma. A
HD
-kompatibilis készülék egyszerüen csatlakoztatható számítógépre, játékkonzolra vagy digitális kamerára is. Saját két méteres átlójú vászonnal rendelkezik, amely használaton kívül könnyen feltekerhető, így nem foglal túl sok helyet.
 
Az EMP-TWD3 súlya mindössze 7 kg, és a konnektorhoz való csatlakoztatás után azonnal müködőképes. A vízszintes és függőleges lencseállítás segítségével a már 1,5 méterről is 1,5 méteres átlójú képet könnyedén a legmegfelelőbb helyzetbe állíthatjuk.
 
Az Epson
3LCD
technológia és az innovatív Epson Mozi Szürő révén fényes, ragyogó és éles képet kapunk, az 1200
ANSI
lumen-es fényerő révén pedig még a világosabb szobákban is jól látható lesz a kép. A JVC többirányú 10 W-os sztereó hangfalai jó hangminőséget biztosítanak, ezzel is fokozva az otthoni mozizás élményét.[%IMAGE=2721%]
 
A legfontosabb beállítások az elülső vezérlőpanelen és a fluoreszkáló távvezérlőn egyaránt elérhetők. A négy különböző színmód ideális beállítási lehetőségeket nyújt a szoba fényviszonyainak megfelelően. Például a Living Room (Nappali) mód a világos szobákhoz, míg a Theatre (Mozi) mód sötétebb szobák esetén adja a lehető legjobb minőséget.
 
Philip Oldham, az Epson Europe projektorokkal foglalkozó vezető termékmenedzsere a következőket mondta: "Az Epson EMP-TWD3 a mozizás élményét hozza az otthonokba. A modern konstrukciót kiváló képminőséggel, hangtechnikával és egyszerü hordozhatósággal ötvözi, így ideális házimozi projektor a családok számára, mivel könnyen beállítható és használható. Tökéletes eszköz filmek megtekintésére, zenehallgatásra, számítógépes játékokhoz vagy diavetítéshez."
 
A rendszer várhatóan 300 ezer forint körüli áron lesz kapható.