Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2006-09-26

A Vista-kompatibilis Lenovo N100-as az Intel Core 2 Duo-val és következÅ? generációs WiFi technológiával mutatkozik beâ?¦

A Lenovo bemutatta első
Intel
Core 2 Duo processzorral érkező, Lenovo márkájú laptopját, az N100-at, amely szélesvásznú kijelzővel rendelkezik. Az új N100-as olyan különlegességekkel bír, mint a következő generációs WiFi, a még nagyobb multimédiás teljesítmény, legújabb Intel Core2 Duo processzor, Vista Premium-kompatibilitás vagy a piacvezető terméktámogatás – így ez a készülék ideális megoldás a kisvállalkozások számára.

A Lenovo N100-as a legújabb vezeték nélküli és multimédiás megoldásokkal rendelkezik. A "Multiple In/Multiple Out" (MIMO) rendszer, a legújabb generációs
802.11n
szabványon alapuló
WiFi
minden eddiginél gyorsabb kapcsolatot és nagyobb távolságból való összekapcsolhatóságot tesz lehetővé az N100-as számára. Emellett az N100-as 15,4
colos
VibrantView kijelzője éles és tiszta képet, nagyobb színmélységet és szélesebb látószöget tesz lehetővé, még a nagyfelbontású képek vagy videók esetében is.
“Az új Lenovo N100 jobb és gyorsabb hálózati kapcsolatot, megnövelt teljesítményt, ugyanakkor nagyfokú megbízhatóságot nyújt a kisvállalkozások számára. Könnyen használható, és azt az értéket képviseli, amelyet vásárlóink elvárnak tőlünk” - mondta Marc Godin, a Lenovo notebook üzletágának alelnöke – “Az Intel legújabb processzorai által megnövelt teljesítmény, a jobb vezeték nélküli kapcsolat, és a Vista-kompatibilitás – mindezt ötvözi az új N100-as, így gondtalan számítógép-használatot nyújt a felhasználóknak.”

Az energiatakarékosság érdekében az N100-as az Intel legújabb Core 2 Duo (64-bites) és
Celeron
M processzorait használja. Ez a technológia lehetővé teszi a kisvállalkozóknak és egyéb felhasználóknak, hogy a 64 bites technológia előnyeit kihasználva erőforrás-igényesebb alkalmazásokat futtassanak és nagyszerü multimédiás teljesítményt érjenek el.
A Lenovo N100-as teljeskörü Vista-támogatást élvez, egyes modellek pedig máris Vista Premium-kompatibilisek. A kitünő minőségü grafikai megjelenítés érdekében az N100-as 15,4-colos szélesvásznú kijelzővel és modelltől függően 64 vagy 128MB-os NVIDIA GeForce Go 7300 videókártyával kapható.