Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2006-02-13

Az F-Secure Corporation bejelentette, hogy a vállalat mobil eszköz védelmi megoldása a mai naptól azaz 2006 február 13-tól immár az új Windows Mobile 5.0 operációs rendszeren is elérhetõ...



„Mobil vírusvédelmi termékeink fejlesztésében ez volt a következõ logikus lépés, hiszen ma már a Microsoft is jelentõs szereplõ a mobiltelefon-piacon. A
Windows Mobile
igen fejlett operációs rendszer, és mivel népszerûsége egyre nõ, nagyon valószínû, hogy a jövõben még inkább a vírusírók célpontjává fog válni” – mondta Antti Vihavainen, az F-Secure mobil biztonságért felelõs alelnöke.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus 2.1 for Windows Mobile bejelentésével az F-Secure Mobile Anti-Virus nem csak a
Symbian
Series 60, 80 és 90 platformokat, de minden Windows mobil platformot, illetve készüléktípust támogat: a 2003 és 5.0 operációs rendszereket, illetve a kéziszámítógépeket és az intelligens telefonokat is. Az F-Secure Mobile Anti-Virus új verziója emellett támogatja a négyzet alakú képernyõvel rendelkezõ eszközök, így többek között a HP iPAQ 6515 termék használatát. Az F-Secure Mobile Anti-Virus 2.1 for Windows Mobile angol, finn, francia, német, olasz, spanyol és svéd nyelven használható.

A Symbian
Series 80
platformot használó telefonokra továbbra is elérhetõ az F-Secure Mobile Security megoldás, amely a vírusvédelmi funkciók mellett tûzfalat is tartalmaz. Az F-Secure Mobile Anti-Virus és F-Secure Mobile Security programok megvásárolhatók az F-Secure eStore webáruházon keresztül, amelynek címe: [%A=http://www.f-secure.com/estore/%]http://www.f-secure.com/estore/[%A%]. A mobil eszközökre optimalizált F-Secure Mobile Portal ([%A=http://mobile.f-secure.com/downloads.html%]http://mobile.f-secure.com/downloads.html) honlapról ingyenes 30 napos próbaverziók is letölthetõk.

[%A%]