Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2006-01-24

Az APC új laptop táskái gondoskodnak a mobiltelefonok, PDA-k és immár a laptopok folyamatos áramellátásról. A új táskák tervezésekor az cég különös figyelmet fordított az ergonómikus kialakításra is..

Az
APC
új laptop táskái gondoskodnak a mobiltelefonok,
PDA
-k és immár a laptopok folyamatos áramellátásról . A Power Ready Notebook Case táskák tervezésekor az APC különös figyelmet fordított az eszközök védelmére és ergonomikus elrendezésére is.

Az
American Power Conversion
(APC) bemutatott négy új áramellátást biztosító laptop táskát, amelyek az úton lévő felhasználók munkavégzését könnyítik meg. Az APC új, elegáns kivitelû táskái mobiltelefonok, PDA-k és laptopok számára biztosítanak folyamatos áramellátást.[%IMAGE=2114%]

Napjaink felhasználóinak utazás közben is szükségük lehet mobiltelefonra, PDA-ra és laptopra. Az APC új laptop táskáival (Power Ready Notebook Cases) biztosítható ezeknek az eszközöknek a védelme, rendszerezése és folyamatos áramellátása. A táskával könnyen összekapcsolható az APC Universal Notebook Battery akkumulátora és Universal Power Adapter töltője, így a mobil eszközök bárhol, bármikor feltölthetők és használhatók.
[%IMAGE=2115%]

Mind a négy most bemutatott laptop táska tartalmaz mobil eszközök tárolására alkalmas rekeszeket; egy apró holmik – például tollak és névjegykártyák – rendszerezésére használható rekeszt; egy kiesést gátló eltávolítható tasakot a személyes tárgyaknak; egy kábelcsatlakozót, mely lehetővé teszi a laptop egyszerû feltöltését magában a párnázott rekeszben; és egy rázkódást csökkentő eltávolítható vállpántot, mely maximális kényelmet biztosít nagy teher esetén is. Az APC áramellátást biztosító új laptop táskái életre szóló garanciával rendelkeznek.