Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2006-01-15

Az iPod Radio Remote a távirányító kényelme és egy RDS-képes FM rádió egyben.


Az Apple a Macworld Expo szakkiállítás és konferencia megnyitóján bemutatta az iPod nano és az ötödik generációs, színes képernyõs iPod modellekhez tervezett új, vezetékes távirányítóját, mely egyben
RDS
szolgáltatással is felvértezett
FM
rádióvá is alakítja iPod-unkat. A távirányító lehetõvé teszi a zeneszámok közötti elõre és hátra lépkedést és a hangerõ szabályzását még akkor is, ha az iPod a táska vagy hátizsák mélyén lapul ugyanakkor egy teljes FM rádió is, melyet az iPod képernyõjén, menükön keresztül lehet hangolni.

"Az iPod Radio Remote két szolgáltatást ötvöz egyetlen elegáns termékben" - mondta Greg Joswiak, az Apple cég iPod termékek nemzetközi marketingjéért felelõs alelnöke. "Az iPod Radio Remote az iPod zenelejátszókhoz a legjobb távirányító, és a legjobban használható rádióvevõ is egyszerre."

Az iPod Radio Remote mellett két további Apple termékkel is bõvül az iPod kiegészítõk már több mint kétezres tábora: az új iPod
AV
Connection Kit megkönnyíti csatlakozást a TV-hez vagy kivetítõhöz, míg az új iPod nano In-Ear Lanyard Headphones pedig a divatos nyakba akasztó és kiváló hangminõségû hallójáratba illeszthetõ fülhallgató egyben.