Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2005-11-30

A DynaScan amerikai cég egészen különleges, elsÅ?sorban marketing célokra használható, henger alakú képernyÅ?kkel van jelen a nemzetközi piacon.

A DynaScan kifejlesztett egy olyan eljárást, mely lehetővé teszi a korábbiaknál sokkal nagyobb felbontású, nagyméretû
LED
képernyők készítését. A speciális henger alakú képernyő kerülete 5,4 méter, magassága pedig 2,5 méter. Az alkalmazott technológia és a speciális képforgató rendszer, mely gondoskodik a megjelenített videó folyamatos forgásáról, a cég saját szabadalma.
 
A 360 fokos képernyő hálózatba is köthető, illetve más megjelenítőkkel együtt is használható, és képes egyszerre három különféle forrásból származó képet megjeleníteni. A cég termékskáláján szerepelnek kültéri, illetve beltéri alkalmazásra szánt modellek is. A különleges megjelenítő ideális lehet kiállításokon, bevásárlóközpontokban, konferenciákon vagy akár pályaudvarokon is; nagy fényerejének és jó képminőségének köszönhetően felhasználási területei szinte végtelenek.
 
Hazánkban sajnos nem kapható ez a különlegesség, azonban akit komolyan érdekel, a cég weblapján keresztül felveheti a gyártóval a kapcsolatot.[%ITALIC%] [%ITALIC%]([%A=http://www.dynascanusa.com%] www.dynascanusa.com[%A%])