Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2005-11-02

A laptopokban nincs egyetlen kihasználatlan négyzetcentiméter sem, így sokszor a hangszórókon spórolnak a legtöbbet. Emiatt viszont sok notebook épphogy zajong valamicskét.



[%TAB%]A beépített hangszórók hiánya, illetve azok méretének és minőségének korlátai nem szabhatnak határt a minőségi zenehallgatásnak, hiszen rengeteg hordozható, kifejezetten laptopokhoz tervezett hangszórókészletet kaphatunk. Egy ilyen mobil hangújdonság a Trust legújabb
USB
-s
sztereó
hangszórója, mely komolyabb hangzást biztosít, azonban összecsúsztatható és egy elegáns bőrtokban könnyen lehelyezhető akár a notebook táskában is. A kompakt kialakítású hangdoboz teljesen fehér, és igazán tetszetős kialakítású. A beépített erősítő 200-17000
Hz
közötti hangtartományban mûködik és gondoskodik a tiszta szép hangzásról. Az USB-s hangszórókészlet 2x1.2 W teljesítményû valamint egy mágneses szigeteléssel is ellátták, hogy a monitorunkhoz közel helyezve se okozzon problémát. A 98 db-es jelzaj-viszony sem hangzik rosszul egy ilyen kicsi és kompakt hangszórókészlet esetében.

Az USB-s hangszórókészlet hamarosan hazánkban is kapható lesz, bár a pontos ára még nem ismeretes megközelítőleg 10000 forint körül alakul.