Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2005-10-20

A Lenovo nemrég jelentette be a ThinkVision C400 Wireless Projektor megjelenését, amellyel a felhasználók 802.11b/g integrált, vezeték nélküli kapcsolat segítségével vetíthetnek...



[%TAB%]A ThinkVision C400 Wireless projektor jelentős előrelépés azon az úton, amely a vezetékmentes számítógépek és perifériák világába vezet, és most már a Panasonic után a Lenovo termékskáláján is megjelent az első vezeték nélküli projektor.

[%TAB%]Ha több felhasználó egymást követően tart bemutatót, a ThinkVision C400 Wireless Projector vezeték nélkül is zökkenőmentes váltást biztosít egyetlen mozdulat a távirányítón, és máris a következő előadóé a vászon. ThinkPad notebookról történő vetítés esetén a kivetítő használatát még egyszerûbbé teszi, hogy az Fn+F7 billentyûkombináció lenyomásával a készülék automatikusan elindítja a Lenovo Presentation Director elnevezésû szoftvert, amely a projektor beállításainak kezelésére szolgál.

[%TAB%]”Az üzleti prezentációk előadóinak kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy azzal vesződjenek, melyik audio-, illetve videókábelt hova csatlakoztassák a notebook-on” - mondta Bob Galush, a Lenovo termékmarketinggel foglalkozó alelnöke. „Számtalan ügyfeleknek tartott prezentáción vettem már részt, magam is több ilyet tartottam, ezért tudom, hogy mennyire nagy dolog, ha az előadó csak besétál a terembe és már kezdődhet is a bemutató mindenféle technikai probléma nélkül, legfeljebb a prezentáció anyagát tartalmazó pendrive-ot kell beillesztenie az USB-csatlakozóba.”

[%IMAGB=1345%]

A 2650
lumen
fényerejû C400 Wireless projektor kb. 3,4 kg-os súlyával, kompakt, a szolgáltatások gazdag választékát kínáló kivetítő, amely nagyszerûen használható előadó- és osztálytermekben, de akár konferenciatermek mennyezetén is elhelyezhető. Az integrált vezeték nélküli mûködéshez szükséges tulajdonságok mellett a C400 Wireless projektoron valamennyi hagyományos kábelcsatlakozás megtalálható, így a felhasználók maguk dönthetik el, hogy a készüléket milyen üzemmódban mûködtetik.

A HDTV-kompatibilitás és a vezeték nélküli csatlakoztatás lehetősége révén a ThinkVision C400 Wireless projektor az irodákban és a tárgyalókban olyan funkciók széles körét képes ellátni, mint amilyen pl. a streaming videó. A készülék ezenkívül a ragyogó színeket előállító
DLP
technológiával,
XGA
képfelbontással és „kép a képben” funkcióval rendelkezik, amelynek segítségével több bemeneti forrás képe egyszerre jeleníthető meg.

A ThinkVision C400 Wireless projektor tartozéka a hordtáska és a lézeres mutatópálcával rendelkező távirányító valamint a projektorra hároméves jótállás érvényes.