Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2005-09-27

RDS tunerével, magnódeckjével, 5 lemezes CD játszójával és az SD kártyára történÅ? zenefelvétellel bármelyik nappali gyöngyszeme lehet...



[%TAB%]Nemes zenerajongóként útközben szintén otthon érzi magát. Az
SD
kártyán tárolt hordozható zene iránti közös rajongás most összehozza az SC-PM71 SD mikrorendszert és az SV-SD100 SD audio lejátszót. 2005 őszétől kaphatók a modellek, összesen megközelítőleg 100ezer forintos (ajánlott) fogyasztói áron.

[%TAB%]A
CD
-vel összehasonlítva az SD kártyának számos előne vam és itt nem csak bélyegnyi méretére gondolok. A masszív olvasó mechanizmus ütésálló és érzéketlen az olyan külső hatásokra, mint a hő és a hideg. És bárki, aki minden hangulathoz szeretne megfelelő zenét magánál tartani, egyszerûen vigyen magával néhány SD kártyát pénztárcája aprópénz tartó rekeszében.
CD
lemezek használatával ezt nem úszná meg táska vagy hátizsák nélkül. Az egészben pedig az a legjobb, hogy többé nincs szükség számítógépre a zene SD kártyára történő átviteléhez.

[%TAB%]Az SC-PM71SD képes
AAC
formátumban tárolni a rádiómûsorokat, illetve a kazettán vagy CD-n lévő zenét. Akár az 5 lemezes CD játszó teljes tartalma, egyetlen menetben átalakítható a mobil örömszerzés számára. Egy 74 perc játékidejû CD 19 perc alatt másolható SD kártyára. A mikrorendszer összesen háromféle felvételi minőséget kínál: XP (128 kbps), SP (96 kbps) és LP (64 kbps). A mély hangok megszólalása a “H.Bass” rendszernek köszönhetően meglepően erőteljes a gyártó állítása szerint.

[%TAB%]Az SV-SD100 csillogó felületével és organikus
LED
kijelzőjével ragadja meg a figyelmet. A futurisztikus, nemes külsőnél nem kevésbé kimagasló minőségû a parányi, 4,2 É 4,1 É 1,75 cm-es készülék hangzása. Mindez a D.sound rendszernek és a
digitális
újramintavételezési technológiának köszönhető. Az MP3,
WMA
és AAC formátumokkal az SV-SD100 minden közismert zenei formátumot támogat. Az SV SD100
USB
csatlakozó segítségével csatlakoztatható
PC
-hez.
NiMH
akkumulátora az USB kapcsolaton keresztül vagy a mellékelt hálózati adapter használatával tölthető.

[%TAB%]Az SC-PM71-es ajánlott fogyasztói ára 74.990.- Ft, míg az SV-SD100-as 31.990.- bruttó áron kapható.