Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2005-09-13

A Logitech nemrég bejelentette, hogy a régóta várt Sony PlayStation Portable (PSP) európai megjelenésével egyidÅ?ben két új taggal bÅ?víti PlayGear termékcsaládját.



[%TAB%]Daniel Moyano, a Logitech interaktív szórakoztató részlegének regionális marketing igazgatója így nyilatkozott: „A PlayStation Portable által Amerikában keltett őrület idén ősszel Európába is elér. A Logitech PlayGear termékcsalád tagjai rövid idő alatt alapvető részévé váltak a hordozható szórakozásnak. Ezt bizonyítja az is, hogy a PSP rajongók milyen gyorsan megszerették a PlayGear Pocket védőtokot és hasonló termékeinket. Meggyőződésünk, hogy a PlayGear GamePack is kedvelt családtag lesz majd.”

A Logitech PlayGear Collection készlet

[%TAB%]A Logitech PlayGear Collection készlet a Logitech első, több terméket összefogó csomagja a PSP platformhoz. A gyûjteményben helyet kapott egy elegáns PSP védőtok, és minden, ami a kétszemélyes játékhoz vagy zenehallgatáshoz kellhet.

[%TAB%]Logitech PlayGear Pocket védőtok - Törhetetlen mûanyag váza megóvja a PSP-t a kopástól és a sérülésektől, a karcoktól és az ütődésektől. Az okos kialakítású tok fedőlapja felhajtható, így a PSP-t használata közben sem kell kivenni belőle.

[%TAB%]Logitech PlayGear Stealth fülhallgatók - A PlayGear Collection készletben két darab fejhallgató van, amik neodímium-mágneses
sztereó
hangsugárzóiknak köszönhetően kiváló hangminőséget produkálnak, és órákon át kényelmes viselni őket. Mindkét fülhallgatóhoz három különböző méretû - kicsi, közepes és nagy - puha fültámasz jár, melyekből a megfelelőt kiválasztva a fülhallgatók stabilan megülnek a fülben, és jól kizárják a külvilág zaját.

[%TAB%]Logitech PlayGear Share audió-elosztó - Az audió-elosztó a PSP egyetlen 3,5 milliméteres hangkimenetéből kettőt csinál, így egyszerre két fülhallgatót is rá lehet kötni.

A PlayGear Collectionhöz tartozik két apró ajándék: egy bőr csuklópánt segít a PSP „cipelésében”, és egy tisztítókendő mellyel könnyen eltávolíthatóak a maszatok a PSP képernyőjéről.

[%IMAGE=1180%]

PlayGear GamePack

[%TAB%]A PlayGear GamePack hordtáska strapabíró és karcálló anyagból készült, külalakja pedig követi a PSP formatervezését. Fekete felülete és krómszínû kiemelései beleillenek a PSP színvilágába. A táska kétoldalas, lapozható, kemény zsebeiben elfér négy darab
UMD
lemez, és egyszerûen végiglapozva őket villámgyorsan megtalálhatjuk a keresett játékot vagy filmet. Van még rajta három kisebb zseb is, amikben
Memory Stick
kártyákat tárolhatunk. A nagy rekeszben van elég hely két további
UMD
lemeznek, vagy kisméretû fülhallgatónak, mint amilyen a PlayGear Stealth.

Ár és elérhetőség

[%TAB%]A PlayGear Collection Európában október elejétől lesz kapható 49,99 eurós javasolt fogyasztói áron (Magyarországon még nincs végleges ár). A PlayGear GamePack novemberben jelenik meg, javasolt fogyasztói ára 14,99 euró lesz (Magyarországon még nincs végleges ár).