Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Kangador - 2005-09-07

Lassan lejár a szappan formájú telefonok ideje.

Haier Mobiles bemutatta a toll mobilok generációjának legújabb tagját a P7-t. Már az elnevezés is elárulja, hogy valami igazán érdekes dolog van kialakulóban.
Hányszor állítják meg az embert az utcán, hogy bocs nem tudod menyi az idõ, a mobiltelefonok elterjedésével, már csak az kérdez ilyesmit aki ismerkedni akar. Másik nagy kedvencem, hogy nincs egy tollad véletlenül? Ki ne is merne olyat vagy akár saját magáról is tudja hogy, aki akár véletlenül is de használat után hobby szerûen vágja zsebre az újonnan megszerzett tollat és már sose látod vissza. Ha ez meg is történne semmi gond egyszerûen most már fel is hívhatod a tollad.
A mobiltelefon tervezõk egy telefonba épített tollat prezentálták a közelmúltban. Mi van? Teheted fel a kérdést, de jól gondolod egyszerûen csak elkészült a tollnak is használható mobiltelefon. 2005 nyarán mutatták be Észak-Amerikában sajnos az európai hivatalos bemutatásra még egyenlõre várni kell.
A nem mindennapi forma mellett rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amivel egy telefonnak rendelkeznie kell üzenetküldés, digitális diktafon, játékok, GPRS, WAP, polyfónikus csengõhangok színes
TFT
kijelzõ, és még az elmaradhatatlan
VGA
fényképezõ is bele került. A menüt egy joystickkal vagy pedig egy directional felületen keresztül állítgathatod kedvedre.
A joystickkal könnyen kereshetsz számaid és fényképeid között. Nincs többé kidudorodó farmerzseb ezt a tollat egyszerûen oda csiptetheted ahova csak akarod mintha csak egy tollat tûznél ki. A súlyát tekintve mindössze 65 gramm.
Vajon Renee Zellweger és Samuel L. Jackson miért választotta ezt a telefont?