Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2005-09-05

Ha a csúcskategóriás surround rendszert kiválasztottuk vagy már installáltuk, de a megfelelÅ? projektor a lenyûgözÅ? otthoni moziélményhez hiányzik?

Ha a csúcskategóriás surround rendszert kiválasztottuk vagy már installáltuk, de a megfelelő projektor a lenyûgöző otthoni moziélményhez hiányzik?

[%TAB%]Az új Epson projektorok csúcskategóriás rendszerei nagy kontrasztaránnyal, elegendő fényerővel és a legjobb vetítési technológiával rendelkeznek. A
3LCD
technológiának köszönhetően ez egy vonzó megjelenésû szembarát készülék.

[%TAB%]A
HD
ready címke arra utal, hogy az Epson EMP-TW600 felkészült a jövőre. A “High Definition” minőségû, teljes egészében
digitális
HDMI
inputnak és a 720 pixeles felbontásnak köszönhetően a digitális “holnap”-nak már ma szemtanúi lehetünk az Epson legmagasabb kategóriájú modellje segítségével! A hét előre meghatározott színmód megfelelő konfigurálhatóságot biztosít minden környezet számára. A “Dynamic“ üzemmód a világos, a “Theatre Black” pedig sötét helyiségben biztosít megfelelő képet. A lámpa fényerősségét kontrolláló Auto Iris optikai rendszer 5000:1 kontrasztarányt tesz lehetővé, így a tiszta színek és a szürke szín teljes skálája garantált. Az új 135W E-TORL lámpa (kettős optimalizáltságú reflekciós lámpa) alkalmazása 1600
ANSI
lumen
fényerőt biztosít.

[%TAB%]A lencse helyzetváltoztatási funkciója tökéletes megoldást kínál bármilyen helyszínen. Megválaszthatjuk, hogy hová helyezzük az Epson EMP-TW600 készüléket, 100 százalékos függőleges irányban 100 százalékos, vízszintesen pedig 50 százalékos korrekció áll rendelkezésre. A csúcskategóriás projektor arra az esetre is felkészült, ha az úgynevezett nagy mozizásnak egy relatíve kis helyiség ad otthont. 2,5 m távolságról 160 cm-es átlójú képet kaphatunk.

[%TAB%]Az Epson EMP-TW600-as projektort 535.000 Ft-os nettó áron 2005 szeptember közepétől vásárolhatjuk meg.