Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Kangador - 2005-07-29

Igazi nõies stílus és elegancia jellemzi a Siemens által bemutatott új CL75-ös készülékét, ez a sokoldalú kommunikációs készülék az öntudatos divatkövetõ nõk számára készült.

A CL75 felkínálja mindazokat a funkciókat, amik napjaink cosmopolitáinak csak szüksége lehet.Meglátni és megszeretni ki ne érezte volna már ezt, bármirõl is legyen szó. A trendi színvilág és a jellegzetes színes virágmintás borítás mellett, a közkedvelt kagylóhéjforma teszi igazán ellenállhatatlanná. [%IMAGE%]
Amikor elõször kézbevesszük talán nem is sejtjük, de a csinos felszín alatt a legkifinomultabb multimédiás és telekommunikációs technológiát találunk. Igen figyelemreméltóak többek között a beépített digitális kamera fotó és videó funkciói, melyek révén megörökíthetjük a különleges pillanatokat, legyen szó fényképrõl vagy akár egy 90 másodperces videófilmrõl, amit a 10
MB
-os belsõmemóriába menthetünk és késõbb akár tovább is küldhetünk barátainknak
MMS
-ben. Egyetlen töltéssel akár három órán át is beszélgethetünk a német újdonsággal. A Push and Talk funkcióval azonnal elújságolhatjuk barátainknak a legújabb pletykákat.
Egy az oldalán található gombbal bármikor megválaszthatjuk a kívánt frekvenciát így, akár walkie-talkie-ként is mûködik. Erre megint csak azt kell mondanom, mint oly gyakran a legújabb innovációk kapcsán, hogy Magyarországon ez a funkció nem használható.
Végül de nem utolsó sorban a nagy színes kijelzõ ragyogó színeivel vonzza magára a figyelmet, ha éppen nem telefonálunk a belsõ kijelzõ kiválóan használható tükörként is, így akár menet közben is igazíthatunk a sminken.
Az egész telefon mindössze 90 gramm így a legkisebb nõi táskában is észrevétlenül meglapulhat.
A CL75-höz megvásárolható eredeti Siemens kiegészítõk között találunk különféle töltõket, adatközlõ kábeleket, bõrtokot vagy pótakkumulátort is. Vagy ha a kocsiban sem tudjuk letenni akkor, egy hordozható autós készlettel is megkönnyíthetjük az életünket.
Természetesen wap is van a készülékben, ami megkönnyíti akár a hétvégi program szervezését is.