Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mezey - 2005-07-25

A T-Mobile a Budapest Bankkal együttmûködve augusztus 1-tÅ?l T-Mobile Hitelkártya néven új, mobiltelefonnal is használható hitelkártyát kínál ügyfeleinek.

A T-Mobile a Budapest Bankkal együttmûködve augusztus 1-től T-Mobile Hitelkártya néven új, mobiltelefonnal is használható hitelkártyát kínál ügyfeleinek. A T-Mobile Hitelkártya egy olyan újgenerációs fizetőeszköz, amely egyesíti a klasszikus hitelkártyás vásárlás és a mobil vásárlás előnyeit.

A mobilos vásárlás egyre népszerûbb és a termékek-szolgáltatások köre napról napra bővül. Annak érdekében, hogy a mobiltelefon a jövőben szélesebb körben használható legyen fizetésre, a T-Mobile egy különleges újdonsággal szolgál ügyfeleinek. A Budapest Bankkal, a világ legnagyobb hitelkártya kibocsátójának, a GE Money Banknak magyarországi leányvállalatával együttmûködve ugyanis augusztus 1-től olyan hitelkártyát kínál ügyfeleinek melynek hitelkerete mobiltelefonnal is elérhető.

A T-Mobile Hitelkártya a klasszikus hitelkártya funkciókon felül összekapcsolja a hitelkártya hitelkeretét a mobiltelefonnal. Ezáltal az ügyfelek a T-Mobile Hitelkártyájuk hitelkeretének terhére mobiltelefonjuk segítségével is vásárolhatnak. A T-Mobile Mobil Vásárlás (m-com) szolgáltatással így többek között mozijegyet, parkolójegyet, lottószelvényt, vásárolhatnak, virágot küldhetnek vagy biztosítást köthetnek. A megoldás lényege, hogy a mobil vásárlásra szolgáló m-com egyenleg a díjmentesen járó dinamikus
SIM
kártyára telepített alkalmazással a hitelkeretből bármikor bárhol feltölthető lesz. Továbbá a hitelkeret terhére - a T-Mobile ügyfelei bármikor feltölthetik saját vagy bármely más ügyfél Domino egyenlegét is.

A T-Mobile Hitelkártya egy Mastercard Electronic típusú kártya, amellyel Magyarországon mintegy 20000 helyen lehet fizetni, illetve készpénzt felvenni. A T-Mobile Hitelkártya kizárólag a T-Mobile üzleteiben igényelhető és a hitelbírálat kedvező esetben akár 20 perc alatt megtörténhet. Jóváhagyott kártyaigénylés esetén a különleges SIM kártyát azonnal, a helyszínen biztosítják az ügyfél számára. A T-Mobile Hitelkártyával a hitelbírálattól függően akár 500 ezer forintos hitelkeret is elérhető lesz és a felhasznált összeg akár 45 napig kamatmentes. A hitelkártya készpénzfelvételre is használható a hitelkeret 60%-áig. A kártyához kapcsolódó banki hátteret a Budapest Bank biztosítja.