Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2005-07-22

A Trust ST-1200 Internet Phone Station lehetÅ?vé teszi, hogy otthoni telefonunkkal a normál telefonvonalon és az Interneten, VoIP programon keresztül telefonálhassunk.



A Trust új eszközével akár házunk bármely pontjáról saját (vezeték nélküli) telefonunkon keresztül beszélhetünk rokonainkkal, ismerőseinkkel, és mindezt percdíjak nélkül. Mielőtt valaki félreértené, megnyugtathatom nem egy újabb telefonszolgáltatók által kínált díjcsomag jól csengő reklámszlogenjét olvashatják hanem a Trust legújabb internetes telefon állomásáról van szó. A Trust ST-1200
Internet
Phone Station, egy (vezeték nélküli) otthoni telefonkészülék és egy szélessávú eléréssel rendelkező számítógép segítségével az Interneten keresztül ingyenesen telefonálhat. Az Internetes beszédkapcsolat, közismertebb nevén Internet telefonálás vagy porton keresztül csatlakoztatta számítógépéhez, a telefonáló választhat, hogy a hívást az Interneten vagy a normál telefonvonalon szeretné bonyolítani. A Trust ST-1200 Internet Phone Station várhatüan 15 ezer forintos áron lesz kapható hazánkban.