Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mezey - 2005-07-14

A Panasonic újdonságának döbbenetes színgazdagságú kijelzÅ?je arra készült, hogy valódi élménnyé tegye a mobilozást, különösen nappali fényviszonyok mellett, amikor a legtöbb készülék kijelzÅ?je nehezen látható.

A Panasonic újdonságának döbbenetes színgazdagságú kijelzője arra készült, hogy valódi élménnyé tegye a mobilozást, különösen nappali fényviszonyok mellett, amikor a legtöbb készülék kijelzője nehezen látható.

A Panasonic nagyon jól tudja, hogy a legtöbb mobilhasználó számára nemcsak a telefon a fontos, hanem az is, hogy készülékük lehetőleg ne ugyanolyan legyen, mint mindenki másé. Nos, a VS3-ban megjelenő új Total Personalization koncepció révén minden vásárlónak lehetősége nyílik arra, hogy telefonját kívül-belül teljesen egyénivé tegye.

Rendkívüli színgazdagsága és adaptációs képessége mellett a VS3 még kifejezetten keskeny is (17,6 milliméter), rendelkezik az egy gombnyomásos automatikus nyitási lehetőséggel, amely gyors hozzáférést biztosít a készülék minden funkciójához. Az új modell várhatóan július végén jelenik meg a Vodafone boltjaiban. A VS3 kijelzője egyedülálló módon 16,7 millió szín megjelenítését támogatja, így tökéletes fénykép- és video-nézegetéshez, vagy játékokhoz. Kiemelkedően magas, 300 candelás fényerejének köszönhetően a VS3 mintegy 50 százalékkal fényesebben adja vissza a tartalmakat, mint jelenleg a piacon kapható bármely más készülék.

A karcsú és elegáns VS3 ideális telefon olyan felhasználóknak, akik szeretik a divatot, de egyéniségüknek megfelelően kívánják azt megvalósítani. Ezen a készüléken mind a cserélhető előlapok, mind a tapéták és csengőhangok kívánság szerint egyetlen témához illeszthetők. A bámulatos kijelzőhöz méltóan a Panasonic 1,3 megapixeles, kiváló minőségû kamerával látta el a VS3-at, így tényleg megörökítheti vele a valóságot. Azoknak, akiket a technika vonz, biztosan tetszeni fog a 15 kockából álló sorozatkészítési lehetőség, amely még mozgó tárgy esetében is lehetővé teszi a tökéletes felvétel elkészítését, vagy éppen a zoomolás és a képszerkesztés különböző módjai. További extra a videó funkció, mellyel nemcsak egy-egy pillanatot, hanem egész jeleneteket vehet fel, és játszhat vissza bármikor, amikor csak kedve tartja.

A VS3 további különlegessége a hangulatfény funkció, ami az üzenetek fogadásának szórakoztató és interaktív kiegészítője. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy felmérje a beérkező üzenet â??érzelmiâ?? tartalmát, még mielőtt megnyitná azt. Például, ha az adott
SMS
smiley figurát tartalmaz, a telefon kijelzője pirosan villog. A VS3 az a mobiltelefon, amelyre a stílus- és technikarajongó vásárlóknak szüksége van. A felhasználók valódi zenei csengőhangok közül válogathatnak, három dimenzióban játszhatnak, és mivel a készülék támogatja a Javát, még több játékot és egyebet is letölthetnek vele. Ahogy egy ilyen készüléktől várható, a VS3 háromsávos
GPRS
telefon, mellyel akár hat órányi beszélgetési idő, és maximálisan 370 órányi készenléti idő áll rendelkezésére.