Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2005-07-14

Az új Logitech fejhallgatók kiváló zenei élményt nyújthatnak minden helyzetben, akár fokozott igénybevétel mellett is mindig a legjobb hangminÅ?séget nyújtva. Az új vezeték nélküli fejhallagtó már nemcsak az iPod-al, hanem bármely MP3 lejátszóval mûködik.



[%TAB%]„Az emberek a legkülönbözőbb helyzetekben használják a hordozható zenelejátszóikat, és szükségük van olyan
sztereo
fejhallgatókra, amelyek a saját igényeiknek megfelelően teszik még tökéletesebbé a zenei élményt az összes lehetséges környezetben” – mondta Ray Weikel, a Logitech Audio Business Unit termékmarketing igazgatója. – „A Logitech olyan termékcsaládot hozott létre, amely megadja a felhasználók számára a teljes választási szabadságot, ha mobil zenelejátszókhoz keresnek fejhallgatókat. Az
MP3
lejátszókhoz gyártott vezeték nélküli fejhallgatók használatával az összegabalyodott vezetékek problémája a múlté, és a zenehallgatáshoz többé nem kell úgy éreznünk magunkat, mintha pórázra lennénk kötve. A Sport és az Identity elnevezésû termékek az aktív felhasználók számára ideálisak, valamint azoknak, akik divatot akarnak diktálni a fejhallgatójukkal. Mind a két új fejhallgató mûködik minden az iPod okkal éppúgy, mint az összes többi MP3 lejátszóval.

Logitech Wireless fejhallgatók

[%TAB%]A Logitech a kifejezetten csak iPod-okhoz használható vezeték nélküli fejhallgatójának (amit elsőként teszteltünk és [%A=http://www.mobilit.hu/index.php?do=news&t=t&data=50&cat=8%]ide kattintva[%A%] elolvashatják hogyan szerepelt az újdonság a gyakorlatban) piacra dobta egy univerzálisan bármely MP3 lejátszóhoz használható változatát. A 10 méteres vezeték nélküli hatótávolság lehetővé teszi, hogy ide-oda járkáljunk az otthonunkban, és közben lejátszónkat a konyhaszekrényen hagyjuk. Ha pedig útra kelünk, elrejthetjük a lejátszót a hátizsákunkban, mégsem maradunk le egyetlen taktusról sem. Ráadásul a fejhallgatók oldalán található integrált vezérlők segítségével igazíthatunk a hangerőn – anélkül, hogy meg kellene érintenünk a lejátszót. A fejhallgatók fejlett vezeték nélküli 1.2 technológiával mûködnek, és az alkalmazkodó frekvenciaváltásnak köszönhetően interferenciától mentes, kristálytiszta
digitális
hangzást biztosítanak.

[%TAB%]Az új vezeték nélküli Logitech fejhallgatók bármely MP3 készülékkel vagy -lejátszóval használhatók, és az adapter segítségével egy pillanat alatt csatlakoztathatók a lejátszón található, 3,5 mm-es fejhallgató jack-be. A 40 mm teljes spektrumú neodímium membránok gazdag audio- és kitûnő basszus-teljesítményt nyújtanak. A fejhallgatók újratölthető akkumulátorokkal mûködnek, amelyek egy-egy feltöltés után akár nyolcórányi zenehallgatást is lehetővé tesznek. A Logitech vezeték nélküli fejhallgatói kényelmes, fej mögötti formatervezéssel készülnek, pehelykönnyû és tartós anyagból. Az új vezeték nélküli fejhallgató augusztusban kerül piacra az Egyesült Államokban és Európában. Ajánlott fogyasztói ára 129.99 dollár lesz, sajnos Magyarországon még nincs végleges ár!

Logitech Identity fejhallgatók

[%IMAGE%][%TAB%]A Logitech MP3 lejátszókhoz gyártott Identity Fejhallgatói erőteljes audio hangzást biztosítanak, formavilágukat tekintve pedig kicsik és könnyûek. Ezek a fejhallgatók minden eddiginél testre szabottabbak – négy cserélhető színes burkolatuk van, ezáltal az árnyalatokat és stílusokat a zene és a hangulat szerint lehet kombinálni. A Logitech Identity fejhallgatók kettős neodímium membránokkal mûködnek, amelyek tökéletes, széles skálájú hanghatást biztosítanak. Tartozik hozzájuk egy fejmögötti illeszték is, amelynek köszönhetően a fejhallgatók hosszú használata sem kényelmetlen. A Logitech Identity fejhallgatók szeptembertől kaphatók az Egyesült Államokban és Európában. Ajánlott fogyasztói ára 39.99 dollár lesz, sajnos Magyarországon még nincs végleges ár!

[%IMAGE%] Logitech Sport fejhallgatók

[%TAB%]Az MP3 lejátszókhoz készült Logitech Sport Fejhallgatókat a mobil zenehallgatás szerelmeseinek tervezték. Ezek a fejhallgatók ugyanúgy állják a sarat az edzőteremben, mint a hegyi kerékpározás vagy a sziklamászás közben. A Sport Fejhallgatók áttetsző polikarbonát anyagból készülnek, vízhatlanok, könnyûek és kimagaslóan tartósak. Ennek tetejébe mindkét fülrészen kényelmet biztosító gyûrûk találhatók, amelyek révén még a legrázósabb testmozgás közben is stabilan és biztonságosan illeszkedik a fejhallgató. A Logitech Sport termékek augusztustól kaphatók az Egyesült Államokban és Európában. Ajánlott fogyasztói ára ennek a modellnek 29.99 dollár lesz, a magyarországi ár még ennél a modellnél sem ismeretes!