Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mezey - 2005-07-04

A Magyar Televízió számos mûsorának közvetítésével a T-Mobile 3G WAP-portálján Magyarországon egyedülálló Mobil TV mûsorválaszték érhetÅ? el.

A Magyar Televízió számos mûsorának közvetítésével a T-Mobile
3G
WAP-portálján Magyarországon egyedülálló Mobil TV mûsorválaszték érhető el.


A legnagyobb hazai mobilcég a Budapest egyharmadát lefedő 3G teszthálózatára alapozva kiváló minőségben biztosítja a televíziós mûsorok mobiltelefonos elérését.

A hazai 3G ügyféltesztet hazánkban elsőként elindító T-Mobile 3G WAP-portálján több hete elérhető a Magyar Televízió Híradója. Július 4-től a közszolgálati televízióval együttmûködve a multimédiás tartalmak köre tovább bővül. A naponta többször jelentkező hírmûsor közvetítésén túl a Körzeti híradók, a sporthírek, valamint Friderikusz - A szólás szabadsága, a Kékfény és a Kultúrház egyaránt nézhetők majd. A reggeli órákban a népszerû közéleti információs magazin a Napkelte a tesztben résztvevők számára teljes egészében nyomon követhető lesz 3G mobiltelefonon is.

A harmadik generációs hálózatokon a nagyobb adatátviteli sebességnek köszönhetően a videotelefon mellett a Mobil Tv és a multimédiás tartalmak - videofelvételek, teljes zeneszámok - várhatóan hamar népszerûek lesznek. A T-Mobile Kapcsolat koncert egész estés élő 3G közvetítésébe például a tesztben résztvevők rövidebb-hosszabb ideig összesen közel 4000 alkalommal tekintettek bele. Egy felhasználó tehát átlagosan többször is kíváncsi volt a Felvonulási téren zajló szuperkoncert eseményeire.

A T-Mobile 3G WAP-portálján elérhető multimédiás tartalmak:

TV2: Jóban Rosszban, Aktív, Napló,

RTL Klub: Barátok közt, Fókusz, Autómánia, Heti Hetes

MTV: Napkelte, Híradó, Regionális Híradók, Sporthírek, A szólás szabadsága, Kékfény, Kultúrház Budapesti forgalomfigyelő kamerák Videoklipek Lionel Richie, NOX, Emilio, Megasztár, Neotones, Republic Mozielőzetesek Színházajánló Sport Humor
3D
játékok Garfield és barátai Garfield rövidfilmek, jelenetek a Jégkorszak címû rajzfilmből Karaoke Erotika