Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Mephi - 2005-06-24

A Logitech cég Apple dizájnt követÅ? fejhallgatója bluetooth vezeték nélküli szabványon keresztül csatlakoztatható az iPod-okhoz.



[%TAB%]Nem lehet tudni, hogy az Apple cég mikor mutatja be az első bluetooth-képes iPod-ját (ha erre valaha is sor kerül), bár rengeteg felhasználó vágyik arra, hogy
MP3
zenéit vezeték nélkül elérhesse merevlemezes lejátszójáról. Ezen felhasználóknak kíván alternatívát nyújtani legújabb termékével a Logitech.

[%TAB%]A nemrégiben bemutatott vezeték nélküli fejhallgató két komponensből áll: az egyik egy kis
bluetooth
adapter, amit a zenelejátszónk jack kimenetére kell illesztenünk ahhoz, hogy elérhessük a vezetékmentes összekötetést a fejhallgató résszel. Kimondottan pozitív, hogy az eszköz nem a lejátszó akkumulátorát használja, hanem saját energiaháttérrel rendelkezik mindkét komponensében.

[%TAB%]A
lítium
akksikkal felszerelt egységek egy – az egységcsomaggal járó - töltővel egy időben tölthetők, mivel annak két kimenete is van. Az akkumulátorok két és fél óra alatt tölthetők fel, és 8-9 óra szünetmentes lejátszásra képesek.

[%TAB%]Az augusztusban hazánkban is megjelenő eszközzel végre megvalósul rengeteg iPod rajongó álma, hogy vezetékektől mentesen, kényelmesen hallgathassa zenéit.