Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
mezey - 2005-06-17

A Fujifilm több érdekes, kifejezetten digitális fényképezÅ?gépekhez szánt kiegészítÅ? terméket jelentett be.

A Fujifilm több érdekes, kifejezetten
digitális
fényképezőgépekhez szánt kiegészítő terméket jelentett be.


A vállalat munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy vásárlói részről egyre nagyobb igény mutatkozik az olyan hasznos fotós kiegészítők iránt, mint például a hordtáska, a mini állvány, vagy az akkumulátortöltő szett. Felmérések szerint a friss digitális fényképezőgép tulajdonosok több mint 50 százaléka a vásárláskor legalább egy kiegészítő terméket is berak a kosarába - a Fujifilm pedig pontosan erre reagál a most debütált új termékei révén.

Az egyik újdonság Travel Kit, vagyis Utazó Szett névre hallgat és tartalmaz többek közt egy felsőkategóriás, bővíthető utazótáskát, négy újratölthető
NiMH
akkumulátort, egy NiMH
AA
és NP-40/NP-120 lítium-ion akksikat egyaránt töltő készüléket, valamint egy szivargyújtós és hálózati töltőberendezést. A Travel Kit ajánlott végfelhasználói ára 40 dollár, vagyis mintegy 8000 forint.

Az ugyancsak most bejelentett Starter Kitnek (Kezdő Csomag) részét képezi többek közt egy védőtok, két darab NiMH akkumulátor, egy NiMH AA és NP-40/NP-120 lítium-ion akksikat egyaránt töltő készülék, valamint egy hálózati töltő. A csomag ára 30 dollár, vagyis körülbelül 6000 forint.

Az Accessory Kit nevezetû szettet elsősorban az ultra-kompakt kategóriájú digitális fényképezőgéppel rendelkező, ½csak célzok egyet és lövök½ típusú felhasználóknak ajánlja a gyártó. A dobozban található többek közt egy nyakba akasztós szíj, egy
memóriakártya
tartótok, egy karcmentes LCD- és lencsetisztításra szolgáló törlőkendő, négy darab nagy kapacitású Energizer elem, valamint egy háromlábú mini állvány. A szett 20 dolláros, vagyis mintegy 4000 forintos áron vásárolható meg.