Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
mezey - 2005-06-03

Az LG bemutatta új, csúcsminÅ?ségû LX2 sorozatát, amellyel a szélesebb rétegek számára is elérhetÅ?vé kívánja tenni LCD TV-it.



[%TAB%]Az LX2 sorozat baráti árának és közepes méretének láttán könnyen megfeledkezhetünk a csúcstechnológiáról, ami ezekben a felsőkategóriás
LCD
TV-kben megtalálható. Az új LX2-es sorozat készülékei az LG Electronics kínálatának legjobb minőségû LCD képét hozzák, és emellett szinte az összes olyan funkcióval rendelkeznek, amely a cég felső kategóriás termékeiben megtalálható.

[%TAB%]Az LX2 sorozat legfontosabb jellemzője a képminőség: a készülék S-IPS modulja 8 ms válaszidőre képes és a világ legszélesebb, 178 fokos optikai látószögét biztosítja függőleges, illetve vízszintes nézetben. A modul megszünteti a homályos képeket és a normál LCD TV-k korlátozott látószögéből adódó problémákat, így bárhonnan kiváló, tiszta és nagyfelbontású képeket nézhetünk, ami lehetővé teszi a tökéletes családi televíziózást.

[%TAB%]Az LX2 sorozat kvalitásainak alapját a képminőség alkotja, de ezen túlmenően még különböző hasznos funkciókkal is szolgálja a vásárlók kényelmét. Ilyen például az Intelligent Eye, amely automatikusan a környezethez igazítja a fényerősséget, felerősíti a kép részleteit, kontrasztját és színét. Másik kényelmi funkció a PIP/POP/Double Window, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó két mûsort - például élő adást és videofilmet - nézhessen egy időben a képernyőn.

[%TAB%]A külcsínt illetően, az LX2 LCD TV-k letisztult formájú, kéttónusú - fekete és ezüst színû - külsővel csábítják a vásárlókat. Az LX2 sorozat először Európában és Észak-Amerikában kerül piacra, az ázsiai országokban szintén az idén, de valamivel később lesz kapható.