Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk az LG
www.cloudmanager.hu
Mobil
mezey - 2005-05-26

A T-Mobile márka sikeres tavalyi bevezetését követÅ?en az újabb "T" márkák magyarországi megjelenése a társaság elÅ?fizetÅ?i számára is elÅ?nyöket jelent.

A T-Mobile márka sikeres tavalyi bevezetését követően az újabb ½T½ márkák magyarországi megjelenése a társaság előfizetői számára is előnyöket jelent. A legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei ugyanis május 14. és augusztus 31. között előfizethetnek a T-Percek csomagokra, amelynek havidíjas változata 2500 forintért 2500 percnyi beszélgetési lehetőséget biztosít. A hálózaton belüli vagy a Magyar Telekom előfizetőinek hívására felhasználható előfizetéses és Domino kártyás T-Percek csomagokkal ezentúl még egyszerûbb lesz a kapcsolattartás.

T-Percek előfizetéses perc-csomag

A T-Percek előfizetéses változata 2500 forintos havidíj mellett 2500 percet, azaz több mint 41 órányi beszélgetési lehetőséget tartalmaz. Kedvezményes időszakban a csomagban foglalt percek felhasználása esetén így egy percnyi hívás díja mindössze 1 forint.

T-Percek Domino kártyása perc-csomag

A T-Mobile a jellemzően kisebb forgalmat bonyolító Dominósok számára 1200 forintos időszaki díj ellenében 600 percet tartalmazó T-Percek csomagot kínál. Ennek megvásárlásával és a percek felhasználásával a T-Mobile kártyás ügyfelei hétköznap éjjel és egész hétvégén rendkívül kedvező percdíjakkal mobilozhatnak.

Mindkét T-Percek csomaggal hétköznap 22-07 óráig, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon a T-Mobile magyarországi és a Magyar Telekom ügyfelei hívhatók. Az új kiegészítő csomagok előnye, hogy előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek esetén egyaránt bármely, a díjszabásban szereplő díjcsomag mellé választható. Kedvező az is, hogy az abban foglalt percek éjszaka és hétvégén tetszőleges arányban beszélhetők le, a percek nincsenek megosztva az egyes időszakok között. A T-Percek számlázása a már meglévő tarifacsomaghoz igazodik és a kedvezményes időszakban a jelzett hálózatokba irányuló hívás esetén elsőként az abban foglalt percek kerülnek felhasználásra.