Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2008-09-09

A Sony Ericsson bemutatta az IDP-100 digitális fényképkeretet, mellyel könnyen, kényelmesen és rendkívül stílusosan idézhetjük fel családtagjainkkal és barátainkkal közösen átélt pillanatokatâ?¦


Képeinket könnyedén tölthetjük fel nem csak Cyber-Shot, hanem bármilyen digitális fényképezőgépről. Így az elkészült képek méltó helyre kerülnek majd ezután. Rendelkezésünkre áll a
Bluetooth
kapcsolat, az
USB
Flash
memória, az M2, microSD, az
SD
és az
MS
Duo olvasási lehetőség is. Mostantól egy elegáns és stílusos, sötétszürke színü keretbe foglalhatjuk, és 7
colos
(fényerő: 200 cd / m2, kontrasztarány : 400:1 ) méretben és
WVGA
felbontáson jelenhetjük meg képeinket akár álló, akár fekvő formátumban. A képkeretet falra is akaszthatjuk, de elhelyezhetjük otthoni kisszekrényünkön, vagy irodai asztalunkon.

“Emlékeink megfizethetetlenek és pótolhatatlanok”[%ITALIC%] – hangsúlyozza Jacob Sten, a Sony Ericsson Tartozék Divíziójának vezetője. [%ITALIC%]“Az IDP-100 digitális fényképkeret tökéletes társa a Cyber-shot telefonoknak, hiszen kedvenc képeit a jó minőségben, stílusosan mutathatja meg barátainak. Ugyanakkor nem csak a telefontulajdonosok élvezhetik ennek az új tartozéknak, az IDP-100-nak az előnyeit. Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink akár 500 darab képet is tárolhatnak, többféle feltöltési mód között válogatva. Az átmásolás után a képeket automatikusan méretre igazítja ez a digitális képkeret, így akár azonnal végignézhetjük a megörökített pillanatokat.”

Az érintőképernyő segítségével egy pillanat alatt saját ízlésünknek megfelelően rakhatjuk sorba kedvenc képeinket. Ráadásul az Automatikus Képjavító Funkció a színeket, a tónusokat és az élességet módosítva gondoskodik a képek minél jobb minőségéről.

Az IDP-100 minden olyan telefonnal kompatibilis, amely rendelkezik
M2
kártyával, micro SD, SD és MS Duo-val, USB csatlakozásal vagy Bluetooth - funkcióval. A tartozék 2008 negyedik negyedévétől kapható a kiemelt boltokban sötétszürke színben.