Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2008-08-28

A Microsoft Partner Program elismeréssel azokat a Microsoft partnereket díjazzák, akik az elÅ?zÅ? évben kivételes Microsoft alapú megoldásokat fejlesztettek és nyújtottak.


Az informatikai infrastruktúra-megoldások világszinten vezetőnek számító gyártója, az EMC (NYSE: EMC) ma bejelentette, hogy üzleti folyamat- és integrációs megoldásaiért a cég elnyerte a 2008-as év Microsoft partnere címet. A céget a Microsoft legnagyobb olyan nemzetközi partnerei közül választották ki, amelyek Microsoft-technológiára épülő piacvezető ügyfélmegoldásokat készítenek.
 
A díjakat több kategóriában osztják ki, a győzteseket több mint 2 ezer, a világ minden tájáról nevező résztvevő közül választják ki. Az EMC az elismerést az üzleti folyamat- és integrációs megoldások területén nyújtott kiemelkedő technológiai és innovációs teljesítményéért kapta. A díjat rendszerintegrátorok, megoldás- és szolgáltatásszállítók, valamint a szolgáltatásorientált architektúrákkal, vállalati alkalmazásintegrációval,
B2B
alkalmazásintegrációval, üzleti folyamat-felügyelettel és alkalmazások közötti interakciós eszközfejlesztéssel foglalkozó, Microsoft BizTalk Servert használó fejlesztők kaphatják.
 
Az EMC Global Services nyertes Microsoft-implementációja az A-dec számára készített megoldás volt. (Az A-dec a világ egyik legnagyobb berendezésgyártója, amelynek több mint száz országban vannak hivatalos viszonteladói és ügyfelei.) Az EMC konzultánsai egy csúcskategóriás SOA-környezetet készítettek az A-dec részére a Microsoft ajánlatok fejlett integrációs, folyamatfelügyeleti és üzletiintelligencia-szolgáltatásainak, valamint kezelőfelület-funkcióinak felhasználásával. Az új rendszer segít a minőség javításában, az ügyfélszolgálat tökéletesítésében és az eladások fokozásában. Használatával az A-dec felgyorsítja az értékesítési ajánlatok kezelését, automatizálja a személyre szabott fogorvosi irodabútorok készítését és szállítását, illetve
SOA
-platformot biztosít a jövőbeli integrációs kezdeményezésekhez. A rendszer nagyobb müveleti hatékonysága révén az ajánlatkezelés ideje napokról órákra csökkenthető.
 
– „Az A-dec számára rendkívül hasznos volt az EMC Global Services munkatársaival dolgozni azok rendkívül gyakorlatias megközelítése és a Microsoft technológiákkal kapcsolatos bevált módszerei miatt, amelyek értéke gyorsan megmutatkozott” – mondta el Ralph Osburn, az A-dec müszaki igazgatója. – „Az EMC konzultánsai nagy szerepet játszottak BizTalkra épülő megoldásunk sikerének biztosításában és az általános tervezési irány meghatározásában. Igazi partnerként dolgoztak velünk együtt: iránymutatást adtak, segítettek az egyes lépések értékenek meghatározásában és olyan megoldást nyújtottak, ami mintaként szolgálhat a jövőbeli fejlesztéseinknél.”
 
 
– „Nagyon izgalmas, ahogy az EMC Microsoft-technológiákat használva, innovatív, kényelmesen testre szabható SOA-környezetekkel segíti ügyfeleit” – mondta Robert Deshaies, a Microsoft Corp. U.S. Partner Group alelnöke. – „A Microsoft számára nagy öröm figyelni, ahogy az EMC megmutatja az ügyfeleknek a megfelelő technológiai kombinációt, amellyel pénzügyi erőforrásaikat a versenyképesebb ajánlatok kifejlesztésére összpontosíthatják.”
 
– „Az EMC konzultánsainak Microsoft-telepítésekkel kapcsolatos bizonyított tapasztalata gyorsabb implementációt és alacsonyabb költségeket jelent a felhasználók számára, és minimalizálja a kockázatokat” – mondta John Hollinger, az EMC Global Services alelnöke. – „Az EMC Global Services most 16. alkalommal kapta meg az év Microsoft-partnere elismerést, ami jól bizonyítja konzultánsaink komoly Microsoft-tapasztalatait és mély ismereteit, amelyek révén segítséget nyújthatnak az ügyfeleknek a kimagasló eredmények eléréséhez.”
 
Az EMC nyolc területen Microsoft Gold Certified Partner, ezen kívül Global Systems Integrator, Global Alliance Partner és Worldwide ISV. Az EMC Global Services Microsoft-minősítéssel rendelkező konzultánsai teljes körü szolgáltatásokat nyújtanak a Microsoft vállalati megoldásokkal kapcsolatos igények kielégítésére: segítenek a stratégiakészítésben, a tervezésben, a megvalósításban, a felügyeletben, tanácsokat és támogatást adnak. Az EMC Global Services biztosítani tudja azt a stratégiai iránymutatást és technológiai szakértelmet, amellyel a szervezetek felvehetik a harcot az üzleti és információs infrastruktúra kihívásokkal, és amellyel kihozhatják a maximumot információvagyonukból és befektetéseikből.
 
A Microsoft Partner Program elismeréssel azokat a Microsoft partnereket díjazzák, akik az előző évben kivételes Microsoft alapú megoldásokat fejlesztettek és nyújtottak.