Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2008-08-13

Az LG Electronics ma bejelentette, hogy Magyarországon is bevezeti az LG KS20 típusjelzésü okostelefonját, mely Windows Mobile alkalmazásokat, és HSDPA adatkapcsolatot nyújt a felhasználóknak...


Az LG első alkalommal vezet be Magyarországon
Windows Mobile
operációs rendszert futtató telefont, mellyel tovább szélesíti a cég mobiltelefon portfolióját. Az LG KS20 -as elegáns kialakítása az igényes formatervezést is szem előtt tartó felhasználók számára is megfelelő választás lehet. Az LG KS20-as igényes megjelenésével leginkább az LG Prada készülékéhez hasonlít.

A készülék egyik legértékesebb tulajdonsága, hogy könnyedén kezelhető 2,8
colos
LCD
érintőképernyője és
HSDPA
adatkapcsolata lehetővé teszi, hogy a felhasználó akár irodájától távol, a szabadban is kényelmesen hozzáférhessen irodai levelezőrendszeréhez. A Microsoft alkalmazáscsomaggal ellátott telefon Microsoft Windows Mobile 6 operációs rendszerrel rendelkezik, így határtalanul élvezhetjük a Windows Live és Office Mobile alkalmazások minden előnyét.
[%IMAGE=6472%]
A Windows Mobile 6 lehetővé teszi a Direct Push hozzáférést is, így a telefon teljes mértékben szinkronizálható a számítógéppel, illetve a levelezőrendszerrel. Azok pedig, akik nem elégednek meg a telefonban alapbeállításként megtalálható alkalmazásokkal, már több mint 18 ezer letölthető program közül választva szabhatják testre mini irodájukat.

A készülék mindössze 12,8 mm vastag, teljeskörü internetes böngészővel és LG menüvel is rendelkezik. Képes a kézírás felismerésére,
Wi-Fi
kapcsolatra. 128
MB
belső memóriával, MicroSD kártya támogatással és
Bluetooth
2.0-ás verzióval rendelkezik, amelyek ma már nemcsak a mobilvilág, de az üzletmenet elengedhetetlen kellékei is.
[%IMAGE=6473%]
“Az LG nagy gondot fordít arra, hogy minél szélesebb mobiltelefon választékkal elégítse ki a vásárlók egyre magasabb követelményeket támasztó igényeit. Az újonnan fejlesztett készülékek technológiai újdonságaiknak és igényes formatervezésüknek köszönhetően nagy sikert aratnak a vásárlók között, így az LG várhatóan hamarosan beléphet az első három vezető mobiltelefon gyártó közé” – mondta Alan S. Song, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.

Főbb technikai tulajdonságok

Hálózat: HSDPA ,
WCDMA
, Tri-band (
GSM
/
GPRS
/
EDGE
)
Kijelző: QVGA, 2,8 colos, 262 ezer színü érintő
TFT
LCD
Windows Mobile 6 / Windows Live / Windows Media
DRM
lejátszás
Wi-Fi (802,11b/g)
2,0
megapixeles
kamera
Videótelefonálás:,
VGA
videokonferencia kamera
Kézírás felismerő funkció
MMS
/ Push E-mail /
Java
/
WAP
2.0
Bluetooth 2.0
microSD memóriakártya támogatás
128 MB belső memória
FM
rádió
MP3
lejátszó
Méretek: 99,8mm x 58mm x 12,8mm
Beszélgetési idő / készenléti idő: 2óra 40perc/400óra
Akkumulátor: 1050 mAh
Súly: 92.5g