Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2008-06-16

1 000 wattos rendszer, amely két érzékszervünket is a legmagasabb színvonalon kényezteti...

 
 
Az LG Electronics fejlesztői csapatához csatlakozott Mark Levinson, az audióipar világszerte elismert guruja és közel egy évet töltöttek el egy olyan hangrendszer megalkotásával és annak finomhangolásával, amely igazi mérföldkő a hangminőségben. A közös munka eredménye a HT953TV hangrendszer, amely a fülnek szinte hihetetlenül természetes hangzás élményét nyújtja. A készülék a könnyü kezelést biztosító funkciók és a szemet gyönyörködtető design kiegyensúlyozott kombinációja, amely könnyedén illeszkedik az otthon vagy akár egy iroda belső terébe is.
 
Az LG 2008-as zászlóshajó házimozija tartalmazza a hangmester Mark Levinson által továbbfejlesztett megoldásokat is. Az audioguru arra összpontosított, hogy a rendszer a lehető legjobb minőségü hangot és hangszínt tudja visszaadni. Munkája eredményességét a szakértők véleménye is alátámasztja, akik szerint a rendszer hangzásának élménye olyan érzést kelt, mintha a hangszeren játszó illető is ugyanabban a helységben tartózkodna.
 
A legkiválóbb hangminőség elérése érdekében a készülék hangszóróit íves  formájúra tervezték, amely még jobb hangminőséget eredményez a vásárlók legnagyobb örömére. Az LG exkluzív VSM (Virtual Sound Matrix) Pro technológiájának köszönhetően a HT953TV-vel a vásárlók átélhetik a legteljesebb surround hangélményt egy mozifilm nézése vagy akár zenehallgatás közben. A HT953TV VSM Pro technológiája öt virtuális hangszóró segítségével 10.1 csatornás hanghatást eredményez, megőrizve az eredeti hangot.
 
Az erőteljes, 1 000 wattos hangszórórendszer a legkiválóbb hangminőséggel és attraktív megjelenéssel kápráztat el mindenkit, ezért a HT953TV tökéletes választás azok számára, akiknek a minőségi teljesítmény mellett egyaránt fontos a prémium kategóriás design.
 
A HT953TV finom vonalvezetésü hangszórókkal, érintésalapú vezérlőpanellel és letisztult külsejü lakkfekete designnal csábítja a vásárlókat. A készüléket úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban legyen az LG legújabb
LCD
TV szériájának designjával, és a kifinomult stílust is képviselje, így falra szerelve is könnyen illeszkedjen a környezetébe.
 
A felhasználók kényelmét szolgálja a készülék Simplink szolgáltatása. Amikor
HDMI
összeköttetésben van egy lapos képernyős TV, egy audió rendszer és egy
DVD
rendszer, akkor az összes készüléket egyetlen távirányítóval vezérelhetjük, amely még egyszerübbé teszi a kezelést. A HDMI a jelenlegi analóg csatlakozók közül maximálisan 15 félét képes pótolni és támogatja a normál DVD (576i SD) felbontású forrásból érkező jelek felkonvertálását nagy felbontású (1080p HD) jelekké.