Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2008-06-10

Az Electro World az elsÅ? kiskereskedelmi áruházlánc Magyarországon, amely Dell termékeket értékesít üzleteiben...


(ElectroWorld)Az Electro World termékválasztéka a Dell divatos laptopjaival bővült, amelyek gyors processzorral és 2
GB
memóriával rendelkeznek. A hordozható számítógépekbe vezeték nélküli kapcsolódást biztosító technológiát is beépített a gyártó, egyes modellekben pedig nagy teljesítményü grafikai kártya is található.

Az új Dell laptopok széles színválasztékban érkeztek az üzletekbe, így kék, piros, rózsaszín és zöld színekben kaphatók. A Dell hordozható számítógépek ára 159.990 forinttól kezdődik.

Nagyon örülünk, hogy az Electro World magyarországi áruházait a Dell termékek színesítik, hiszen ez a termékcsalád jól illeszkedik abba az innovatív áruválasztékba, ami az Electro World kínálatát jellemzi országszerte.” – mondta Alm Attila, az Electro World Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Electro World áruházakban hasonlóan az eddigi gyakorlathoz, a Dell termékekre is igénybe vehetők a
PC
klinika szolgáltatásai. Az üzletekben szakemberek segítenek kiegészítő programok, mint például vírusirtók telepítésében, perifériák kapcsolásában és más, a számítógépek optimális használatát biztosító beállításokban.

Sérüléseknek kitett eszközökről lévén szó, a Dell laptopok vásárlói is számára is fontos lehet a kiterjesztett termékbiztonság lehetősége. Az Electro World Happy Care szolgáltatása – melyet egy biztosító partner bevonásával nyújt – a nem kivédhető károk bekövetkeztekor vállalja a sérült termék javíttatását vagy cseréjét. Ilyen lehet például, ha víz ömlik a billentyüzetre vagy más, véletlen baleset során következik be károsodás a termék mindennapi használat során. A termékbiztosítás olyan esetekre ad tehát megoldást, amelyekre a gyártói garancia már nem terjed ki.