Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-04-04

A személyre szabható Google kezdÅ?lap számos lehetÅ?séget és érdekes funkciót rejt magában, melyhez immár modulkészítÅ?t is találunkâ?¦

A személyre szabható Google kezdőlap számos lehetőséget és érdekes funkciót rejt magában, melyhez immár modulkészítőt is találunk…  
Az iGoogle személyre szabható kezdőlap részeként a Google magyar nyelven is elindítja modulkészítőjét, hogy a felhasználók kedvenc anyagaikat az interneten is elérhetővé tehessék, és megoszthassák barátaikkal, családjukkal vagy akár az egész világgal. Bárki, aki jártas az email-írásban vagy a képek feltöltésében, képes lesz használni a modulkészítő hat eleme közül akármelyiket.
 
- Keretes fénykép modul – megoszthatjuk képeinket barátokkal, családdal
- GoogleGram üdvözlő modul – üdvözletet küldhetünk kedvesünknek
- “Önmagam” személyes profil modul – ezen lényegében egy mini blog
- Személyes lista modul – listát vezethetünk a fontos teendőinkről, kedvenc filmjeinkről vagy a bevásárolni valókról
- Szabad forma modul – ha a fentiek közül egyik sem felelne meg, olyan modult készíthetünk amit csak szeretnénk
 
Az ehhez hasonló modulok eddig csak programozók és fejlesztők számára voltak elérhetők és használhatók, akik honlapjukat gazdagították ily módon. Mostantól minden felhasználó, aki rendelkezik Google postafiókkal, szabadon játszhat és hozhat létre új modulokat a Google modulkészítővel.
 
Az iGoogle a [%A=http://www.google.hu/ig%]www.google.hu/ig[%A%] oldalra kell ellátogatnunk, míg a modulkészítőt a http://www.google.hu/ig/gmchoices linken találjuk meg.