Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Mephister - 2007-09-09

A BNV-vel egy idÅ?ben megrendezésre kerülÅ? eseményen,négy napon át’a legújabb info-és mobiltechnológiai fejlesztések, interaktív játékok, izgalmas elÅ?adások és a vásárlók számára óriási akciókat’ígért.

Mobil Show 2007 a nagy érdeklődésre való tekintettel szeptember 8-tól 11-ig, a nagy múltú INFOmarkettel közös helyszínre, a [%A=http://www.mobilshow.hu/helyszin/%]Hungexpo Budapesti Vásárközpont
B
pavilonjába[%A%] költözött.

A BNV-vel egy időben megrendezésre kerülő eseményen, négy napon át ’a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztések, interaktív játékok, izgalmas előadások és a vásárlók számára óriási akciókat’- ígért.
A tavalyi ingyenes és igényessége miatt méltán sikeres rendezvény idén 900 forintos belépési díj mellett vált láthatóvá a helyszínt szomorúan és rendkívül gyorsan elhagyó látogatók számára. Megjegyzendő, hogy a fent említett összegért cserében a BNV egész területe látogatható lett volna, de mit csináljak ha engem csak a Mobil Show érdekelt, tehát e miatt voltam kénytelen

Tavaly volt szerencsém kiállítóként részt venni a rendezvényen, amit bár kis mérete és nem túl nagy tartalma miatt nem hasonlíthatnánk a CEBIT-hez, de mégis a miénk volt amolyan szomorúan egyszerüen magyaros, mégis nyugatot idéző. Nekem és a megkérdezett nézelődőknek tetszett, ami viszont nem mondható el az idei állítólagos vásárral egybekötött kiállításról.
Vásárlásra egyetlen helyen tettem kísérletet, ott sem az elképesztő újdonságok hoztak lázba pusztán igényem támadt egy jack-ből
stereo
bluetooth
kimenetet kreáló szerkezetre, de eme vásárlási kísérletem még az első két percben kudarcba fulladt, így nem kísérleteztem tovább.
-A teljesség végett néhány gagyit és őskövületeket kínáló standnál azért feltünni látszott egy-egy árcédula. - A vásárt megközelítőleg 25 perc alatt sikerült végigjárnom úgy, hogy közben net-re való képeket is készítsek. A további ott töltött 25 percemet ismerősökkel való szószátyárkodással töltöttem, majd rohanvást, csalódottságomat nem leplezve távoztam.
A 15 percenként 40 forintért igénybe vehető ’ocsó’ parkolóból távozván a kiléptető személyzet kérdésére, hogy milyen is volt a kiállítás, a fent leírtak tömörebb megfogalmazásával válaszoltam, mire a kedves kérdező csak annyit mondott – gondolta, mert igen gyorsan ürül a parkoló.
Azért volt valami izgalmas is! A telefonok időrendbe helyezett történeti áttekintése több száz telefon bemutatásával 1988-től 2007-ig, azaz napjainkig. Bár ezért kicsit sokallom a 900 forintos árat. Egy ilyen bemutató, valamelyik szolgáltató kiemelt boltjának vitrinében ingyenesen csak úgy vevőcsalogatóként megállná a helyét, de nem egy kiállítás fő attrakciójaként.
Ajánlom mindazoknak akik bár megnézték volna, de még nem tették, és nem szeretnének hatalmas csalódást és keserüséget okozni maguknak, barátaiknak, családjuknak vagy bárkinek, aki kísérőként szegődne önökhöz –Ne menjenek!